A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megvan a spanyol válogatott focista újabb vírustesztjének az eredménye

Spain v Portugal - International Friendly soccer International Friendly Bruno Fernandes Diego Llorente Full length Two people international friendly match Estadio Wanda Metropolitano Leeds United Manchester United Jose Breton Pics Action ball June Madrid
Diego Llorente tesztje ezúttal negatív lett
Vágólapra másolva!
Egy nappal pozitív koronavírustesztje után negatív eredményt produkált Diego Llorente a pénteken kezdődő és részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő spanyol válogatott játékosa.
Vágólapra másolva!

A helyi szövetség csütörtökön közölte, hogy a laboratóriumi vizsgálatokkal végzett teszt negatív eredményt hozott. A feltételezések szerint a 27 esztendős védőjátékos korábbi tesztje fals pozitív lett.

Hétfőn Sergio Busquets csapatkapitányról derült ki, hogy koronavírusos, ezért azóta a spanyolok különedzésekkel készülnek a kontinensviadalra.

Diego Llorente tesztje ezúttal negatív lett Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Luis Enrique szövetségi kapitány kedden hat labdarúgónak küldött vészbehívót, ők azonban a többiektől elkülönítve tréningeznek, hogy szükség esetén bármikor csatlakozni tudjanak a csapathoz.

Szerdán aztán Luis Enrique döntése nyomán ehhez a hat futballistához csatlakozott még 11 játékos az U21-es keretből.

A társházigazda spanyolok hétfőn a svédek ellen kezdik meg a szereplésüket az Eb-n Sevillában, majd öt nappal később a lengyel csapatot, június 23-án pedig a szlovák együttest fogadják az andalúziai városban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!