Luis Enrique nagyon csalódott volt a spanyolok váratlan botlása miatt

fbl Horizontal
A spanyol edző elégedetlen volt
Vágólapra másolva!
Luis Enrique, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csalódottan nyilatkozott azok után, hogy társházigazda együttese hétfőn gól nélküli döntetlent játszott a svédekkel az Európa-bajnokság E csoportjának hétfői első fordulós mérkőzésén, Sevillában.
Vágólapra másolva!

Az európai szövetség honlapján a szakember kiemelte: olyan riválissal találkoztak, amely teljesen a védekezésre fókuszált, és gólszerzési reményét kizárólag a hosszú indításokba helyezte.

- mondta.

A spanyol edző elégedetlen volt Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

A spanyolok kezdőjátékosa, Dani Olmo szerint sokkal többet érdemeltek volna a találkozón:

- nyilatkozta.

A svéd-spanyol meccs döntetlennel ért véget Forrás: NurPhoto via AFP/Urbanandsport/NurPhoto/Urbanandsport

Janne Andersson, a svédek szövetségi kapitány kiemelte: előttük és a spanyolok előtt is adódtak lehetőségek a gólszerzésre, és nem érez csalódottságot a mérkőzést követően.

- közölte. Alexander Isak, a svédek támadója hozzátette: szerették volna többet birtokolni a labdát és több helyzetet kidolgozni, de el kellett fogadniuk a realitásokat, hogy védekezésre kényszerítették őket.

- mondta.Társa, a kapus Robin Olsen több alkalommal bravúrral hárított, ő azonban sportszerűen nem saját maga, hanem társai teljesítményét emelte ki. Hangsúlyozta: a hőség ellenére folyamatosan futottak a svéd mezőnyjátékosok, a pontszerzésük pedig "hihetetlen csapatmunka" eredménye.

- mondta.

A csoport másik mérkőzésén Szlovákia 2-1-re jobbnak bizonyult Lengyelországnál. A folytatásban a svédek a szlovákokkal találkoznak pénteken Szentpéterváron, míg a spanyolok szombaton a lengyeleket fogadják ugyancsak Sevillában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!