A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
NyílNyíl

Az UEFA elnök nem akar még egy ilyen Európa-bajnokságot

UEFA Euro 2020 Trophy Tour Gazprom Arena stadium media tour host venues Mike Kireev NurPhoto Saint Petersburg Russia UEFA Euro Horizontal LOGO TOURNAMENT
UEFA Euro 2020 logo is seen during a media tour at Gazprom Arena stadium, one of the host venues of the tournament, on May 22, 2021 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Mike Kireev/NurPhoto) (Photo by Mike Kireev / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Európai Labdarúgó Szövetséget vezető Aleksander Ceferin a jövőben nem támogatja a mostanihoz hasonló, összeurópai kontinenstornákat.
Vágólapra másolva!

A szlovén sportvezető indoklása szerint nem fair, hogy egyes válogatottak szinte végig hazai környezetben játszhattak a vasárnap záruló viadalon, míg másoknak folyamatosan utazniuk kellett."Ez túlságosan nagy kihívás és egyáltalán nem korrekt, hogy volt, akinek több mint tízezer kilométert kellett utaznia, és volt, akinek alig ezret" - fogalmazott Ceferin, aki szerint ez nemcsak a csapatokkal, de a szurkolókkal is kitolás.

"Néhányuknak Rómából Bakuba kellett volna utazni pár nap alatt. Érdekes ez a lebonyolítás, de nem hiszem, hogy gyökeret ver és valaha megismételjük" - jelentette ki az elnök.

A mostani Eb-t 11 ország egy-egy városában - köztük Budapesten - rendezték, a következő, 2024-es tornának Németország tíz városa ad majd otthont.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!