A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Gascoigne-frizurával készül az Eb-re az angolok fiatal sztárja

Football, firo: 26.06.1996 European Football Championship Euro Euro 1996 semi-finals, knockout phase, semi finals, archive photo, archive pictures Germany - England 6: 5 in, after penalty shootout knockout phase archive photo football European Championshi
Football, firo: 26.06.1996 European Football Championship Euro Euro 1996 semi-finals, knockout phase, semi finals, archive photo, archive pictures Germany - England 6: 5 im, after penalty shootout Paul Gascoigne, whole figure, gesture | usage worldwide (Photo by firo Sportphoto / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Napokkal az Európa-bajnokság kezdése előtt az angolok 21 éves sztárja, Phil Foden is az utolsó simításokat végzi, ugyanis fodrásznál járt a Manchester City támadója.
Vágólapra másolva!

Foden ugyan még nem élt az angolok utolsó nagy Európa-bajnoki menetelésénél, amikor 1996-ban az elődöntőig jutottak hazai pályán, de a hangulatról sokat hallhatott.

Az akkori torna egyik hazai sztárja volt Paul Gascoigne, most pedig az ő nyomdokaiba lépne és a Wembleyben varázsolná el a közönséget Foden. A frizura adott, már "csak" a pályán kell majd bizonyítani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!