A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Öt Messi játszik egyszerre az argentin válogatottban - videó

fbl Horizontal BACK VIEW FOOTBALL RAISED FINGER JOY
(FILES) In this file photo taken on September 28, 2022, Argentina's Lionel Messi celebrates his goal during the international friendly football match between Argentina and Jamaica at Red Bull Arena in Harrison, New Jersey. (Photo by Andres Kudacki / AFP)
Vágólapra másolva!
A világ egyik legnagyobb sportszergyártó cége, az Adidas egy meglehetősen különleges reklámot készített a katari világbajnokságra, amiben az ötödik vb-jére készülő argentin klasszis, Lionel Messi előtt tiszteleg.
Vágólapra másolva!

A PSG 35 éves sztárjátékosát és az argentin válogatottat is szponzoráló német sportóriás a hivatalos Twitter-oldalán tette közzé azt a videót, amelyben a mesterséges intelligenciának és a vizuális effektusoknak (VFX) köszönhetően Messinek lehetősége nyílt egy videóban pályára lépni a korábbi – a 2006-os, a 2010-es, a 2014-es és a 2018-as világbajnokságon szereplő – énjei ellen. Az Adidas közleménye szerint a korábbi tornákon viselt frizurái és az argentin válogatott mezei mellett archív felvételeket használták fel a hétszeres aranylabdás klasszis különböző változatainak elkészítéséhez.

Emellett a sportszergyártótól egy roppant különleges cipőt is kapott Messi, ami arany színben pompázik.

A vb-címre is esélyesnek tartott argentinok csapatkapitánya 2006-ban szerepelt először világbajnokságon, egy korábbi bejelentése szerint pedig az idei lesz utolsó. Németországban a negyeddöntőig jutott az argentin válogatottal, akárcsak 2012-ben Dél-Afrikában, 2014-ben pedig a döntőig vezette hazája csapatát, ott azonban a németekkel szemben elbukott, 2018-ban pedig a későbbi győztes Franciaország állította meg Argentínát a nyolcaddöntőben.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!