A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

AZ UEFA-elnök kedvenc bírója megint botrányt csinál

fbl Horizontal
Argentina's forward #10 Lionel Messi celebrates after taking a penalty to score his team's first goal during the Qatar 2022 World Cup Group C football match between Argentina and Saudi Arabia at the Lusail Stadium in Lusail, north of Doha on November 22, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP)
Vágólapra másolva!
Nevetséges tiezenegyest kapott Argentína a Szaúd-Arábia elleni meccs elején. A videobíró egy szöglet után látott szabálytalanságot, amiért végül büntetőt adott a szlovén Vincic.
Vágólapra másolva!

A szaúdiaknál látott szabálytalanságot a videobíró, az egyik védő átkarolta ellenfelét, és mindketten a földre kerültek. Az angolok meccsén tegnap ennél sokkal durvább esetért sem videóztak, a büntető szóba sem került.

Az eset után ráadásul percekkel később született csak döntés arról, hogy Vincic menjen ki megnézni az esetet videón, majd befújta a tizenegyest. Ezzel nem is lenne gond, de akkor meccsenként 10-20 büntetőt kellene befújni.

A videóbíró egyébként az UEFA által istenített holland van Boekel. Vincic és van Boekel volt bíró a botrányba fulladt Inter-Barca BL-meccsen (ahol az utolsó percben nem adtak meg egy nyilvánvaló 11-est).

A szlovén Vincic vezette a Frankfurt-Glasgow Rangers Európa-liga döntőt, ahol nem adott meg egy 11-est és elmaradt egy kiállítás. És ő volt az, aki egészen nevetségesen vezette a német-magyar meccset, úgy adott sárgát Szalai Ádámnak, hogy azon még a német Ruediger is nevetett.

Vajon, ha nem szlovén elnöke lenne az UEFA-nak, kapna még meccseket?

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!