A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Aranyáron adják az angolok meccseire szóló jegyeket

fbl Horizontal
England fans cheer their team's sixth goal as they watch the Qatar 2022 World Cup Group B football match between England and Iran being shown at the BUDX FIFA Fan Festival at Outernet in London on November 21, 2022. (Photo by CARLOS JASSO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Irán elleni 6-2-es vb-győzelmének köszönhetően elképesztően felértékelődött az angol válogatott meccseire szóló jegyek ára Katarban. 
Vágólapra másolva!

A jegyűzéreknél az eredeti ár ötvenszeresére emelkedtek a jegyárak, vagyis 2500 fontért, több mint egymillió forintért kínálják a belépőket az angolok Egyesült Államok, valamint Wales elleni csoportmeccseire.

A legtöbb angol szurkoló otthonról biztatja a válogatottat, szerencsésnek mondhatja magát, aki bejut valamelyik meccsre Forrás: AFP/Carlos Jasso

A viszonteladók figyelmeztetik a szurkolókat, hogy csak megbízható forrástól vásároljanak jegyet, mert semmi garancia sincs arra, hogy a kéz alatt eladott belépőkkel be is jutnak a mérkőzésre.

A FIFA beszámolója szerint a vb kezdete előtt 23 millió igénylés érkezett a hárommillió helyre, a csoportkörökre pedig már hónapokkal ezelőtt elkeltek a jegyek.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!