A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Messiék megszégyenülése a világbajnokság eddigi legnagyobb szenzációja

Argentina v Saudi Arabia: Group C - FIFA World Cup Qatar 2022 NurPhoto General News Qatar22 Sport Qatar2022 Soccer worldcup22 Soccer Match worldcup2022 Horizontal
Lionel Messiék sokkoló vereséget szenvedtek a szaúdi válogatottól
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság harmadik napján láthattuk a torna eddigi legnagyobb szenzációját, a végső győzelemre is esélyes argentin válogatott 2-1-re kikapott Szaúd-Arábiától, amely a mémkészítőket is megihlette. A Dánia-Tunézia és a Mexikó-Lengyelország mérkőzés nem hozott gólt, de utóbbi meccsen volt eddig a legfantasztikusabb hangulat. A címvédő francia válogatott sima győzelemmel kezdett, Kylian Mbappé és társai kiütötték Ausztráliát. Sorozatunkban az előző nap legfontosabb történéseit elevenítjük fel újra.
Vágólapra másolva!

Argentína ugyan Lionel Messi tizenegyesgóljával még vezetett a félidőben, azonban a szaúdi válogatott a második játékrészben fordított és 2-1-re győzött a torna egyik nagy esélyese ellen. Az argentinok sokkoló veresége a mémkészítőket és megihlette, akik nem kímélték a dél-amerikai sztárcsapatot.

Lionel Messiék sokkoló vereséget szenvedtek a szaúdi válogatottól Forrás: NurPhoto via AFP/Foto Olimpik/NurPhoto/Foto Olimpik

A német válogatott még pályára sem lépett a vb-n, de máris botrány van körülötte. Ezt a ZDF csatorna kommentátora, Claudia Neumann okozta, aki az Egyesült Államok-Wales mérkőzés közben szirványos karszalagot és pólót viselve jelentkezett be.

A Mexikó-Lengyelország csoportmeccs ugyan gól nélküli döntetlent hozott, mégis ez volt az eddigi legjobb hangulatú mérkőzés a tornán. Helyszínről tudósító kollégánk, Lantos Gábor nem mindennapi élményekkel gazdagodott a mérkőzés során.

Itt tudja meghallgatni a világbajnokság keddi eseményeinek összefoglaló podcastjét:

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!