Meghalt Cristiano Ronaldo kisfia

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo reacts to their defeat as he leaves after the English Premier League football match between Everton and Manchester United at Goodison Park in Liverpool, north west England on April 9, 2022. - Everton won the game 1-0. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo a közösségi médiában jelentette be, hogy újszülött kisfia meghalt. A portugál világsztár párja, Georgina Rodríguez ikreknek adott életet, de a két csecsemő közül csak a kislány maradt életben a szülés után.

Csak a kislányunk születése ad erőt ahhoz, hogy némi reménnyel és boldogsággal éljük meg ezt a pillanatot. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és a nővéreknek a sok gondoskodást és támogatást. Le vagyunk sújtva, és diszkréciót kérünk ebben a nagyon nehéz időszakban.
Drága kisfiunk, te vagy az angyalunk. Örökké szeretni fogunk" - tette közzé a tragikus hírt Cristiano Ronaldo a Facebook-oldalán.

A párnak már volt egy közös gyereke, egy kislány, aki most négyéves. A portugál klasszisnak korábban három gyermeke született, legidősebb fia 2010-ben látta meg a napvilágot, 2017-ben pedig ugyancsak ikrei születtek, szintén egy fiú és egy lány.