Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Távozott a horvát Hajduk Splittől Kleinheisler László, a gárda magyar válogatott futballistája.

A horvát klub hétfőn honlapján számolt be arról, hogy a Panathinakosztól érkezett 52-szeres válogatott középpályása kölcsönszerződése lejárt, így visszatér a görög klubhoz - írja az MTI. 

Magyarország - Izrael, MagyarországIzrael, barátságos válogatott-mérkőzés, felkészülés, felkészülési mérkőzés, felkészülésimérkőzés, Nagyerdei Stadion, Debrecen, 2024.06.08.
Kleinheisler László távozik a Hajduk Split együttesétől 
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo / Ladóczki Balázs - Origo

A 30 éves magyar játékos - aki részt vett a németországi Európa-bajnokságon - január 28-án mutatkozott be a Hajdukban, 14 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, egy-egy gól és gólpassz került a neve mellé.

A 52-szeres magyar válogatott futballista januárban a görög Panathinaikosz csapatától szerződött kölcsönbe az idény végéig a horvát klubhoz.

Kleinheisler László a pályafutás során többek között a Puskás Akadémiában, a Videotonban, a Ferencvárosban, a német Werder Bremenben, a kazah Astanában, a horvát NK Osijekben is megfordult a Panathinakosz és a Hajduk Split előtt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről