Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Mint ismert, a McDonald’sban június 4-től voltak kaphatók Szoboszlai Dominik kedvencei, méghozzá egy speciális menübe csomagolva. A menü a Domi mekis kedvencei nevet kapta. A magyar válogatott azóta búcsúzott az Európa-bajnokságtól, Budapest egyik metróaluljáróban pedig már el is kezdték eltávolítani a Szoboszlait ábrázoló Mekis reklámot.

Még májusban derült ki, hogy a Liverpoolt erősítő Szoboszlai Dominik a Telekom után újabb világmárkával kötött megállapodást, ugyanis egy sejtelmes Facebook-bejegyzés szerint az akkor az Eb-re készülő futballista a McDonald's reklámkampányának arca lett.

Skócia - Magyarország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2024, Euro2024, labdarúgás, csoportkör, A csoport, MHPArena, Stuttgart, euro2024magyarok, 2024.06.23. Szoboszlai
Szoboszlai Dominikék számára véget ért az Eb
Fotó: Fotó: Mirkó István - Magyar Nemzet / Magyar Nemzet/Magyar Nemzet

Szétszaggatták Szoboszlai Dominik plakátját

Júniusban kiderült, hogy a gyorsétterem-lánc legújabb menüje a Domi mekis kedvencei nevet kapta. Mint azt már az egész ország tudja, sajnos a magyar válogatott nem jutott a nyolcaddöntőbe a németországi Eb-n, hiába győzte le a csoportkörben Skóciát 1-0-ra és lett harmadik, végül nem került be a legjobb négy harmadik közé.

Közben Budapest egyik metróaluljárójában "szétszaggatták" Szoboszlai Dominikot, egészen pontosan az őt ábrázoló Mekis plakátot szedték le. A munkások nem bántak vele kesztyűs kézzel, 

a Liverpool sztárjának reklámját hamarosan egy másik hirdetés veszi át. Erről az Origo munkatársa készített fotókat, íme:

Szoboszlai Dominik
Így tűnt el Szoboszlai Dominik reklámfotója 
Fotó: Origo
Nem kímélték a munkások a plakátot
Fotó: Origo

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről