Ki megy ma? - Rossi, Isaksson

Vágólapra másolva!
A Wigan Athletic csatára, Jason Roberts a Blackburn Roversbe igazolt. A Manchester United szerződést hosszabbított fiatal olasz csatárával, Giuseppe Rossival.
Vágólapra másolva!

Az AS Saint-Etienne megszerezte az argentin Boca Juniors középpályását, Daniel Bilost. Az 1. FC Nürnberg szlovák csatára, Marek Mintál 2010-ig meghosszabbította kontraktusát.

A Portsmouth FC két focistája, Gary O'Neil és Matthew Taylor is egyaránt négy évre szóló kontraktust szignált a Fratton Parkban. A Werder Bremen még mindig nem tett le arról, hogy megszerezze a Hannover '96 válogatott védőjét, Per Mertesackert.

A Racing Santander középpályása, Francisco Javier Casquero aláírt a Getafe CF-hez. A Málaga CF focistája, Gerardo a Real Sociedadba igazolt.

A Fiorentina védője, Christian Maggio kölcsönbe a Sampdoriához került. Az FC Nantes védője, Pascal Delhommeau a másodosztályú FC Metzbe igazolt.

A Stade Rennes svéd kapusát, Andreas Isakssont a Manchester City csábítja. Az RCD Espanyol a Sunderland AFC argentin focistáját, Julio Arcát szemelte ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről