Már Capello utódját keresik Angliában

Vágólapra másolva!
Fabio Capello angol szövetségi kapitány korán búcsúzott a vb-től csapatával. Az olasz szakember készül a jövőjéről való tárgyalásra, a Telegraph angol lap szerint viszont egyátalán nincs jövője.
Vágólapra másolva!

A mértékadó brit újság a Németország ellen kudarc után már nem nagyon foglalkozik Capellóval, inkább számba vette a lehetséges utódokat.

Martin O'Neill
2006-ban ő válthatta volna a válogatott élén Sven-Göran Erikssont, de nem felelt meg az FA állásinterjúján. Azóta épített egy jó kis csapatot az Aston Villánál, fiatal angol játékosokból, akiket remekül tud motiválni.

Stuart Pearce
Az angol szövetség beépítette a korábbi válogatott támadót Capello stábjába, hogy felkészítse az esetleges nagyobb feladatokra. Pearce az U21-esekkel sikeres volt, de maradtak kételyek a futballvezérekben a rátermettségét és a tapasztaltságát illetően.

Arsene Wenger
Meglepetés lenne a francia kinevezése erre a posztra, pedig kiválóan ismeri az angol futballt, jó eredményeket ért el az Arsenallal, nála jobban pedig talán senki nem tudna fiatalokat építeni a csapatba.

Roy Hodgson
A korábbi Inter-edző történelmi csúcsra emelte a Fulhamet a Premier League-ben, majd a következő idényben bejutott a csapattal az Európa Liga döntőjébe. Dolgozott Svájcban, Finnországan és most a Liverpoolhoz - de még meggondolhatja magát.

Harry Redknapp
Népszerű, igazi közösségi ember, aki jól kezeli a médiát és számtalan játékossal dolgozott már különböző angol kluboknál. Hanem van egy függőben lévő bírósági ügye az állítólagos adóhátralékja miatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről