Vágólapra másolva!
Dennis Bergkamp, az angol Arsenal futballcsapatának játékosa elkezdte a lélektani hadviselést a december 26-án a Highburyben sorra kerülő Chelsea elleni bajnoki meccsre.

"A Chelsea-nek sokkal jobban is menetne sora, de néhány nagyszerű eredmény mellett sok találkozóját elvesztette. Rapszodikus az ellenfél, mert idegenben legyőzte a Leedset és a Manchester Unitedet, de a Stamford Bridge-en kikapott a Charltontól."

Bergkamp nyilatkozott válogatottbeli csatártársa, a Chelsea-ben futballozó Jimmy Floyd Hasselbainkről is: "Nagyszerű játékos, nekem elhihetik. Erős, gyors, gólérzékeny, de úgy érzem, a pályán kívül néha olyan dolgot tesz, amely nem éppen sportszerű. Nagyon hamar kimutatja elégedetlenségét, ha csereként szerepel vagy rosszabb esetben kimarad a csapatból."

S miért is gondolja Bergkamp, hogy a Chelsea London második legnagyobb klubja? "Karácsonyi ellenlábasaink nagy költségvetéssel dolgoznak, az is lehet, hogy megközelítenek minket, bár biztos vagyok benne, hogy mi vagyunk a jobbak. Mindenesetre érdekes lesz a jövő szerdai mérkőzés."

Ajánlat:

A Premier League állása

Korábban:

Egymás ellen a négy angol éllovas

Thury Gábor

Mindent egy helyen az Eb-ről