Vágólapra másolva!
Korábban már beszámoltunk arról a norvég átigazolásról, amikor az alacsonyabb osztályban szereplő Vindbjart támadója, Kenneth Kristensen a rivális Felkkeröy csapatába szerződött, a vételár pedig nem volt más, mint annyi garnélarák, amennyi a futballista testsúlya volt. Nos, a transzfernek immár párja akadt, mégpedig szintén Norvégiában - úgy látszik, a messzi északon a labdarúgók szívesen gondolnak a hasukra.

Történt, hogy a korábban az első osztályú Moss FK-ben is megfordult csatára, Bard Erik Olsen, aki az idő tájt a második vonalban kergette a labdát a Sprint-Jelöj együttesében, úgy döntött, hogy befejezi futballpályafutását annak érdekében, hogy több időt tölthessen a családjával.

Az ötödik divízióban szereplő Tronvik azonban olyan ajánlattal állt elő a számára, amit nem lehetett visszautasítani. A Tronvik elnöke, Kjetil Jensen ugyanis felajánlotta, hogy szereplése fejében napi egy pizzát kap majd, és a focista rövid gondolkodási idő után igent mondott.

"Pár évvel ezelőtt azt mondtam Bard Eriknek, hogy ha Tronvikba jön, annyi pizzát ehet, amennyit csak akar. Most megvolt a lehetőségem, hogy betartsam az ígéretem" - nyilatkozta az egyesület vezetője, míg a focista az alábbi módon kommentálta az esetet: "Nem tudtam egyik pillanatról a másikra elszakadni a focitól, és a tronvikiak ajánlata elég csábítóan hangzott."

Mindent egy helyen az Eb-ről