Vágólapra másolva!

Universiade: Hetrovics ötödik lett összetettben

Harmadik csoportmérkőzésén megszerezte első pontját a magyar női labdarúgócsapat a Belgrádban zajló Universiadén, miután szombaton 1-1-es döntetlen játszott a japán együttessel.

A magyarok ennek ellenére a D csoport negyedik helyén végeztek, ahonnan a csoportutolsókat tömörítő második szakaszba jutottak, így legjobb esetben a tizenharmadik helyen végezhetnek.

A férfipóló-csapat viszont mindhárom mérkőzését megnyerve, csoportelsőként jutott tovább, miután szombaton 9-8-ra győzött az Egyesült Államok csapata ellen. A gárda következő ellenfelére később derül fény.

Tekvondóban az 58 kilogrammos férfiak mezőnyében Néma Norbert a nyolcaddöntőben kiesett, a női kardozók között pedig Kovács Laura és Minda Ildikó a legjobb 32 között búcsúzott.

A férfi tőrözők mezőnyében Bíró Péter jutott a legtovább, ő a legjobb 32 között kényszerült búcsúra, miután vereséget szenvedett lengyel riválisától.

A teniszezők között Kuhárszky Kristian férfi egyesben a második, Antunovic Dunja pedig női egyesben az első fordulóban esett ki, párosban a férfiak továbbjutottak, a nők az első fordulóban kiestek. Gombás Laura a 13. helyen végzett a tornászok egyéni összetett döntőjében.

Hetrovics Marcell az ötödik helyen zárta a férfi tornászok egyéni összetett döntőjét. A másik magyar versenyző, Hídvégi Vid a tizenegyedik pozícióban végzett. Vasárnap a tornászok közül Berki Krisztián lólengésben, Gombás Laura pedig az ugrás szerenkénti döntőjében lesz érdekelt.

Mindent egy helyen az Eb-ről