Lionel Messi pályafutásának tíz legszebb gólja - videók

FOOTBALL - SPANISH CHAMP - FC BARCELONA v GIRONA FC 2018 CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP ESPAGNE FC BARCELONA FC BARCELONE FOOT FOOTBALL GIJON LIGA Soccer Spain SPANISH SPORT
Lionel Messi of FC Barcelona celebrate the 2-1 goal during the Spanish championship Liga football match between FC Barcelona and Girona FC on february 24, 2018 at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain - Photo Andres Garcia / Spain DPPI / DPPI
Vágólapra másolva!
Szinte lehetetlen kiválasztani a Fradival egy BL-csoportba kerülő Barcelona argentin zsenije pályafutásának tíz legszebb találatát, mi mégis megpróbálkoztunk vele. A fineszes megoldások kedvelői nem fognak csalódni, jó szórakozást hozzá! 

2005. május 1. Barcelona-Albacete

Az első mindig különleges, pláne ha Ronaldinho adja a gólpasszt. Ez volt Messi első gólja a Barcelonában tétmeccsen.

2007. április 18. Getafe-Barcelona

Messi talán a mai napig legemlékezetesebb gólját a Getafe ellen szerezte, gyakorlatilag lemásolta Diego Maradona híres szólóját.

2009. május 27. Barcelona-Manchester United

Messi viszonylag kevés fejesgólt szerzett pályafutása során, ezt itt éppen a United ellen fejelte egy BL-döntőben, ahol többek között Rio Ferdinand és Nemanja Vidics volt a védő, Van der Sar pedig a kapus.

2010. március 21. Real Zaragoza-Barcelona

Messi egy labdaszerzés után indult meg, elfektetett pár védőt, majd a kapuba lőtt. Pep Guardiola sem jutott szóhoz.

2011. március 8. Barcelona-Arsenal

Messi a BL nyolcaddöntőjének visszavágóján szerezte ezt a gólt az Arsenal ellen. A katalánok meg sem álltak a végső sikerig.

2011. április 27. Real Madrid-Barcelona

José Mourinho Real Madridja alig egy hónap alatt négyszer találkozott egymással. A Bajnokok Ligája elődöntőjében lőtte ezt a gólt Messi, végül a két találatával nyert 2-0-ra a Barcelona.

2015. május 6. Barcelona-Bayern München

Egy újabb ikonikus gól, amit Jerome Boateng és Manuel Neuer is a mai napig emlegethet.

2015. május 30. Athletic Bilbao-Barcelona

A triplázáshoz vezető út része volt a kupagyőzelem és ez a Messi-gól a döntőben.

2017. október 10. Ecuador-Argentína

Messi egyik legjobb teljesítménye a válogatott mezében: Ecuador 1-0-ra vezetett, de Messi mesterhármasával 3-1-re nyert Argentína, ezzel a sikerrel jutott ki a 2018-as világbajnokságra.

2019. március 17. Real Betis-Barcelona

A Betis elleni csodálatos gólját jelölték Puskás-díjra is, de Zsóri Dániel Fradi elleni ollózása legyőzte ezt a gólt. A Betis szurkolói is felállva tapsoltak.

Mindent egy helyen az Eb-ről