A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNPupp Réka
12:50CselgáncsOdette Giuffrida-Reka Pupp
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A német világsztár, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus dícsérte Marco Rossi csapatát, és nagyon várja már a Magyarország - Németország elleni összecsapást. Az egykori klasszis középpályás szerint jó úton jár a magyar foci. 

A volt német válogatott játékos szerint jó volt látni a boldog magyar szurkolókat a teli stadionban a franciák elleni meccsen, és az is örvendetes, hogy mennyi minden változott a magyar futballban az elmúlt tizenöt évben a kapitánysága óta - derül ki a Nemzeti Sport oldaláról.

- nyilatkozta a német világbajnok játékos. Matthäus szerint a a döntetlen lenne a megfelelő eredmény a magyar-német meccsen, de az a magyaroknak egyenlő lenne a kieséssel.

- mondta viccesen Matthäus.

Lothar Matthaeus a helyszínen nézi meg a meccset Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Elmar Kremser/Sven Simon

A német klasszis szerint Marco Rossi válogatottja ezúttal is főleg védekezni fog majd, egyúttal sok német gólhelyzetet vár.

A fantasztikus magyar csapategység ezúttal is pótolhatja a minőségbeli különbséget.

Az egykori német játékos szerint minden poszton jobbak a világ legjobb csapataiban játszó németek, még a kitűnő Gulácsi Péter posztján is, mert Manuel Neuer személyében az övék a világ legjobb kapusa.

- emlékezett vissza Matthäus.

A német klasszis fontosnak tartotta kiemelni, hogy a magyaroknak nincs veszítenivalójuk, s győzelmük esetén továbbjuthatnak az egyenes kieséses szakaszba, ami csak akkor sikerülhet, ha tökéletes napot fognak ki, és minden bejön nekik, a németek pedig hibáznak. Arra a kérdésre, hogy kinn lesz a meccsen pedig azt válaszolta a német világbajnok játékos:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!