A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Őrült rohanásba kezdett Mourinho az AS Roma győztes gólja után - videó

AS Roma v US Sassuolo - Serie A AS ROMA US SASSUOLO SOCCER ASSOCIATION FOOTBALL SOCCER CHAMPIONSHIP SOCCER PHOTOGRAPHY CALCIO FOOTBALL MATCH ITALIAN SOCCER SERIE A ITALIAN SOCCER SOCCER MATCH ASSOCIATION SOCCER ITALIAN CHAMPIONSHIP SERIE A ITALIAN FOOTBAL
Jose’ Mourinho coach of AS Roma in action during the Italian Football Championship League A 2021/2022 match between AS Roma vs US Sassuolo at the Olimpic Stadium in Rome. (Photo by Fabrizio Corradetti/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Fabrizio Corradetti / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma labdarúgócsapata Stephan El Shaarawy 91. percben lőtt góljával nyert vasárnap 2-1-re a Sassuolo ellen a Serie A harmadik fordulójában. Az utolsó pillanatban szerzett találat után a fővárosiak edzője, José Mourinho önkívületi állapotban ünnepelt.

José Mourinho ezredik edzői mérkőzése rendkívül emlékezetesre sikeredett. A Roma az első félidőben Bryan Cristante góljával vezetést szerzett, de a Sassuolo az 57. percben kiegyenlített. A drámai fordulat a hosszabbításban következett be, a 91. percben Stephan El Shaarawy egy csodás kapufás góllal megszerezte a győzelmet, így a fővárosi együttes továbbra is százszázalékos a Serie A-ban.

A győztes gól után Mourinho sem rejtette véka alá az örömét, őrült rohanásba kezdett és saját futballistáival ünnepelte a meccset eldöntő találatot a hazai tábor előtt.

A Goal.com megírta, hogy a portugál edző úgy érezte magát vasárnap este, mint egy tinédzser.

"Ma nem 58 éves, hanem 14 éves vagyok. Éppen annyi, mint amennyi idősen álmodoztam arról, hogy szép pályafutásom lesz a futball világában. Gyermeki öröm tört elő belőlem, elnézést is kértem a Sassuolo edzőjétől, fantasztikusan játszottak" - mondta a lefújást követően Mourinho.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!