Vágólapra másolva!
Óriási baleset miatt szakadt félbe az Eurocup-3 formaautós sorozat szombati versenye.

Nagy volt az ijedtség szombaton Zandvoortban a Holland Nagydíj hétvégéjének első, Eurocup-3-as futamán. A dél-koreai pilóta, Michael Shin ütközött egy riválisával, az autója a levegőbe került, ott hét és fél oldalsó fordulatot tett a tengelye körül, mielőtt a földön landolt. Ennek ellenére a 19 éves Shin sértetlenül távozhatott a baleset után, és részt vesz a vasárnapi második futamon.

Eurocup-3, Zandvoort, Michael Shin, baleset
Az Eurocup-3 zandvoorti versenye félbeszakadt Michael Shin nagy balesete miatt
Fotó: x.com/Eurocup_3

Michael Shin óriási balesetet szenvedett az Eurocup-3 zandvoorti első futamán

„A motorsport fantasztikus biztonsági fejlesztéseinek és az egész Eurocup-3-család erőfeszítéseinek köszönhetően a tegnapihoz hasonló balesetek csak ijesztőek. Íme Michael Shin gondolatai a baleset után. És, mi több, ma versenyezni tervez!" – írták a sorozat hivatalos közösségi oldalán. Mutatjuk a videót a balesetről és a nyilatkozatról!

„Az orvosi csapat nagyszerű munkát végzett, amikor kiszabadított az autóból, és megbizonyosodott arról, hogy minden rendben van. Megerősíthetem, hogy jól vagyok" – mondta a Campos Racing versenyzője, aki az első zandvoorti futam után 37 ponttal, az összetett 9. helyén áll.

Kapcsolódó cikkek

 

Mindent egy helyen az Eb-ről