A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Az Alpine Forma-1-es csapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a hétvégi Belga Nagydíjon a megszokottól eltérően ezúttal piros színben fognak pompázni az istálló versenyautói.

Ennek oka, hogy a héten került a mozikba a Marvel Studios legújabb szuperhősfilmje, a Deadpool & Rozsomák, az Alpine részvényesei pedig úgy gondolták, hogy egyfajta népszerűsítés gyanánt új festéssel lepik meg a rajongóikat - írja a RacingNews365. Ez egyébként abból a szempontból cseppet sem meglepő, hogy az istálló egyik társtulajdonosa a film főszereplője, Ryan Reynolds.

F1 Hungarian Grand Prix 2024
A nyári szünet előtti utolsó versenyhétvégén piros színben fog versenyezni az Alpine
Fotó: NurPhoto via AFP

Az enstone-i csapat a közösségi médiában megosztott néhány fotót, amik alapján az A524-es versenyautói a megszokott rózsaszín-kék helyett piros színben tündökölnek majd a legendás Spa-Francorchampsban. Persze a fekete részek ugyanúgy megmaradnak, ahogy a hagyományos kinézetnél, de alapvetően ez is illik a tematikához, hiszen az antihős Marvel-karakter ruhája is éppen piros-fekete. A festésnél egyébként a Hugh Jackman által alakított Rozsomák előtt tisztelegnek, ugyanis az autó motorborításán feltűnik három sárga csík, amik a karakter karmait idézik.

A motorsport.com beszámolója szerint ráadásul nem csak az autók fényezései, de Esteban Ocon és Pierre Gasly ruházata és sisakja is az új Marvel-film hőseit fogja megidézni Belgiumban. 

Különleges festéssel készül az Alpine a spái versenyhétvégére:

Az Alpine egyébként már másodszor fog különleges festéssel versenyezni idén, ugyanis az Emilia Romagna Nagydíjon a a legendás Ayrton Senna előtt tisztelgett a fényezésével.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!