A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
10:35VízilabdaVesztes SF 1-Vesztes SF 2
Vágólapra másolva!
Az Aston Martin Forma-1-es csapatának az idei éve eddig egyáltalán nem úgy alakul, ahogyan azt az istálló vélhetően elképzelte. A csapat spanyol sztárja, Fernando Alonso viszont arról beszélt, hogy ő nem érez frusztrációt a jelenlegi helyzetük miatt.

Az Aston Martin idén még inkább visszacsúszott az erőviszonyokat tekintve - tavaly Alonso az első nyolc hétvégéből hatszor pezsgőzhetett, utána viszont egyre kevésbé volt versenyképes, ahogy az egész alakulat -, ennek ellenére a spanyol sztár nem érez frusztrációt

Aston Martin, Fernando Alonso, Forma-1, F1
Fernando Alonso nem frusztrált
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Urbanandsport/NurPhoto

„Nem, én nem nevezném ezt frusztrációnak. Ilyen a sport. Persze az biztos, hogy nem vagyunk elégedettek a helyzetünkkel. 

Decemberben viszont csak egy ember lesz boldog. A második helyezett Abu-Dzabiban vélhetően frusztráltabb lesz, mint én, akárcsak a harmadik és a negyedik… Szóval így működik ez a sport” - mondta Alonso a Motorsport beszámolója szerint.

Alonso végül még elmondta, hogy ha idén nem is megy nekik, jövőre javulhatnak, 2026-ban pedig ismét nagyot ugorhatnak az új szabályoknak köszönhetően.

„Élvezem az utazást. Bajnokok akarunk lenni. Jövőre is jól akarunk menni, míg 2026-ban meg szeretnénk ragadni a nagy lehetőséget. 

Nincs idő frusztráltnak lenni. Ideje élvezni a nagycsapattá válás folyamatát.”

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!