Vágólapra másolva!
A McLaren Forma-1-es csapatának versenyzőjét, Lando Norrist manapság már nem érdekli más emberek véleménye. A fiatal brit pilóta visszatekintve bánja, hogy bizonyos dolgokat régen mások elvárása miatt csinált úgy, ahogy.

Lando Norris - aki idén Max Verstappen egyetlen valós kihívója - haragszik magára, mert sok megnyilvánulásában mások óhajának tett eleget korábban.

F1 Grand Prix of Italy, lando norris
Lando Norrist már nem érdekli az emberek véleménye
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Norris: Nem érdekel az emberek véleménye!

„Magam is érzem, hogy sokat változtam, mióta a Forma-1-be kerültem” – jelentette ki Norris Monza után, írja a Motorsport.. „Nem tudom, hogy az emberek azt akarják-e mondani, hogy jó vagy rossz irányba történt -e (a változás). Azt hiszem, a nap végén a lényeg az, hogy még mindig önmagam vagyok.”

„Örülök, ha csalódást okozhatok az embereknek, és elmondhatom a saját véleményemet, akár helyes, akár helytelen néha. Azt hiszem, majdnem túl sokat őrlődtem, amikor a Forma-1-be kerültem, többet törődtem mások véleményével és gondolataival, minthogy a saját dolgaimmal foglalkoztam volna.”

Hozzátette, valaki más akarta lenni, vagy valami mást csinálni.

"Úgy érzem, hogy idővel, a nyomással és a munkámra való összpontosítással jobban megtaláltam az egyensúlyt az életemben, és valószínűleg most már jobban élvezem a pályán kívül töltött időt, valószínűleg másképp, mint akkoriban” - árulta el Norris, aki hozzátette, amikor képeket és videókat néz arról, hogy ki volt és mit csinált még 2019-ben, 2020-ban, 2021-ben, akkor azt gondolja, hogy "ó, akkoriban nagyon más voltam, mint most.”

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!