Vágólapra másolva!
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Mohammed bin Szulajm szerint a brit média borzalmasan bánik vele és elítélte őt. Az egykori autóversenyző haragos interjút adott és alaposan nekiment a brit sajtónak.

Mohammed bin Szulajm nemrég adott interjút, amelyben megvédte a sokat kritizált Max Verstappent, és kitért arra, mennyire elítéli azt, ahogyan a brit média bánik vele.

"Tisztelem Maxot, mivel versenyző vagyok. Látom, hogy neki is kijutott a rossz bánásmódból, de beszéljünk rólam. 

Ha megnézzük a brit médiát és azt, hogy mit csináltak velem. Az isten szerelmére, elítéltek engem" - 

fakadt ki az FIA elnöke, aki korábban a káromkodó F1-es pilóták ellen is feszólalt.

"Nem vádoltak semmivel, mégis ezt folytatják. És érdekel ez engem? Nem. Hogy miért? Mert mit is néznek ők? Azt, hogy eladják magukat és nagyobb elérést generáljanak maguknak. Persze. De nincs hatalmuk felettem és az FIA felett" - tette hozzá a 62 éves sportvezető, aki szerint a brit médiának egyáltalán nincs hatalma felette, a rengeteg támadás pedig csak erősebbé és bölcsebbé tette őt.

F1 Grand Prix Of Azerbaijan 2024, Mohammed bin Szulajm
Mohammed bin Szulajm keményen kritizálta a brit médiát
Fotó: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto

"És tudjátok, mit? Befejezhetnénk ezt az ostobaságot, és visszatérhetnénk az üzlethez és csinálhatnánk azt, ami jobb a sportnak? 

Ha lehetséges? Csak kérdezem. Ha a média nem akarja ezt tenni, az az ő dolguk. De az élet megy tovább" - üzent a brit médiának Mohammed bin Szulajm.

Az FIA elnöke arra is kitért, hogy szerinte a szövetségnél sokkal jobb állapotok uralkodnak, mint az elődje, Jean Todt idején, akitől 2021-ben vette át az elnöki posztot.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!