Vágólapra másolva!
A McLaren Forma-1-es pilótájának, Lando Norrisnak 52 pontot kell behoznia az idei szezonból hátralévő hat versenyhétvégén a címvédő Max Verstappennel szemben, ha fel akar ülni a száguldó cirkusz trónjára. A brit versenyő már Austinban elkezdené csökkenteni a hátrányát.

Max Verstappen vagy Lando Norris? Ez a Forma-1 2024-es szezonjánk legfontosabb kérdése.

Lando Norris, McLaren
Lando Norris minden futamon százszázlékot kell nyújtania 
Fotó:  MOHD RASFAN / AFP

Lando Norris továbbra is esélyes a vb-címre

A holland oldalán ott van a bajnoki tapasztalat és a hat hétvégével a vége előtti 52 pont előnye a tabellán: Norris azonban Szingapúrban megmutatta, mire képes, a McLaren Austinban is egyértelmű favoritként gurul majd pályára - írja a Motosport.

„Imádok Austinba menni. A hangulat mindig hihetetlen, és nagyon szeretek ott versenyezni, különösen a fantasztikus Chrome festéssel, amit ezen a hétvégén kapunk. Ez tökéletes futam arra, hogy néhány hét szünet után elkezdjük a szezon utolsó részét.

 Ráadásul ez egy sprinthétvége, ami azt jelenti, hogy több pontért megy a harc” – árulta el Norris.

Hozzátette, a McLaren Technológiai Központban töltött egy kis időt a szimulátorban, hogy felkészüljün a közelgő három versenyre.

"A következő két hónap hihetetlenül nagy kihívás lesz, de egyben izgalmas is. Készen állok arra, hogy újra autóba üljek, és megmutassam a texasiaknak, mire vagyunk képesek" 

- mondta a McLaren versenyzője, aki szerint jó volt ez a néhány hét arra, hogy feltöltődjön, de arra is, hogy a mérnökeivek együtt dolgozzunk a következő versenyekre való felkészülésen.

"Hihetetlen lendületben vagyunk, már csak az a kérdés, hogy továbbra is jó eredményeket érünk-e el. Austin egy igazán szép hely, nagyszerű rajongókkal és remek ételekkel. Megpróbálunk egy újabb nagyszerű eredményt elérni a csapat számára.”

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!