Vágólapra másolva!
Laila Hasanovic, a dán fehérnemű modell október elején tudatta a világgal, hogy feleségül megy Michael Schumacher fiához, Mick Schumacherhez. A 25 éves versenyző eddigi pályafutását balszerencse kísérte, azonban a gyönyörű menyasszonyának képeit nézegetve legalább az kijelenthető, hogy a magánéletben szerencséje van.

Mick Schumacher október elején eljegyezte szerelmét, a 23 éves dán modellt, Laila Hasanovicot, ráadásul arra is van remény, hogy a jelenleg csapat nélküli Forma-1-es pilóta esküvőjén részt vehet majd az édesapja, a legendás Michael Schumacher is.

A 23 éves Laila Hasanovic fehérneműmodellként dolgozik
Fotó: lailahasanovic@instagram

Lailát állítólag a Schumacher-család befogadta a bizalmába, az év elején pedig már találkozott az 55 éves Michael Schumacherrel is, aki 2013 decemberében egy sí baleset következtében szenvedett súlyos agykárosodást.

A legendás német pilóta 250 napig kómában feküdt, a feltételezések szerint azóta is éjjel-nappali ápolásra szorul.

A baleset óta nagyon keveset hoztak nyilvánosságra Michael Schumacher egészségi állapotáról, mivel a felesége, Corinna úgy döntött, nem teregeti ki a nyilvánosság elé a legendás pilóta magánéletét. 

Laila azonban már bizonyított Corinnának és a család belső körének, ugyanis több mint két éve van együtt Schumacher fiával. A szerelmesek rendszeresen osztanak meg aranyos fotókat, Laila például az Instagramon jelentette be, hogy feleségül megy a német pilótához.

A 23 éves dán fehérneműmodell Koppenhágából származik, és bosnyák gyökerekkel is rendelkezik.

Először a 2022-es Belga Nagydíjon jelent meg Mick Schumacher oldalán.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!