Vágólapra másolva!
A nemzetközi sajtó a győztes Charles Leclerc mellett főleg a vb-címért csatázó Lando Norris és a címvédő Max Verstappen teljesítményével foglalkozott a Forma-1-es Olasz Nagydíj után - írja az MTI.

Anglia:
Daily Mail:
"Lando Norris faragott hátrányából Max Verstappennel szemben, de Charles Leclerc győzelme megakadályozta, hogy még közelebb kerüljön a holland címvédőhöz."

F1 Italian Grand Prix 2024, Ferrari,
A Ferrari szurkolói nagy ünneplést tartottak 
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto

The Guardian:
"Norris nem volt abban a helyzetben, hogy maximálisan profitáljon Max Verstappen legrosszabb vb-hétvégéjéből, a holland ugyanis csak hatodik lett."

Olaszország:
La Gazzetta dello Sport:

"Charles Leclerc elsöprő győzelmet aratott a vörös versenyautóval, megelőzve Oscar Piastrit. A monacói pilóta és a maranellói csapat merészet húzott és nyert, s megverte a nagy rivális McLarent."

La Repubblica:
"Ferrari és Leclerc: dupla 10-es! Az olasz csapat stratégiai mesterművet mutatott be."

Tuttosport:
"Leclerc-diadal, Ferrari-delírium! A Vörösök őrült játszmája Monzában."

Spanyolország:
As:
"Leclerc profitált a McLaren-harakiriből"

Sport:
"Leclerc nyert a Ferrarival és szabadjára engedte az őrületet Monzában. Lando nagy lehetőséget hagyott ki, hogy Verstappent még jobban felidegesítse."

Franciaország:
L'Equipe:
"Verstappen végül csak nyolc pontot vesztett, mint éllovas. A Red Bull pilótája megtette Monzában, amit tudott."

Le Parisien:
"Ha Charles Leclercnek az idény elején választania kellett volna, hogy melyik két verseny akarja megnyerni, akkor biztosan Monacót és Monzát nevezi meg. A hazai futamot már behúzta, most pedig az Olasz Nagydíjon is diadalmaskodott, a sebesség templomában."

Svájc:
Blick:
"McLaren-Ferrari párharc az Olasz Nagydíj végén. Az olaszok kockáztattak és ez kifizetődött."

Ausztria:
Kleine Zeitung:
"Mamma Mia, Mamma Mia! Tifosik ezrei ünnepelték önfeledten a monacói pilótát Monzában. Norrisszal szemben vannak még kérdőjelek, de a brit versenyzőnek reális esélye van a világbajnoki címre."

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!