Neymar túl az orvosi vizsgálatokon, megvan meddig nem játszhat

Bajnokok Ligája, csoportkör, 2. forduló, szerda
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar receives medical treatment from medical staff during the UEFA Champions League Group H football match between Istanbul Basaksehir FK and Paris Saint-Germain's, on October 28, 2020, at the Basaksehir Fatih Terim stadium in Istanbul. (Photo by OZAN KOSE / AFP)
Vágólapra másolva!
A csütörtök délutáni MRI vizsgálatok alapján Neymarnak szinte biztosan ki kell hagynia a Paris Saint-Germain következő három mérkőzését.

A brazil sztár a török Istanbul Basaksehir elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg, és a csütörtöki vizsgálatok enyhébb szakadást mutatta ki a combközelítő izmában, írja a francia RMCsport nevű oldal a brazil futballistához közeli forrásra hivatkozva.

Az eredmények alapján Neymarnak várhatóan ki kell hagynia a Nantes (október 31.) és a Rennes (november 7.) elleni bajnokikat, valamint a kettő közötti, november 4-i RB Leipzig elleni BL-mérkőzést is. A forrás szerint leghamarabb a brazil válogatott két következő vb-selejtezőjén, azaz november 14-én Venezuela és 18-án Urugauy ellen léphet pályára. A PSG vezetőedzője, Thomas Tuchel pedig a november 20-i, Monaco elleni bajnokin számíthat újra csapata legnagyobb sztárjára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!