Így kezd a magyar válogatott a Wembley Stadionban

NIKOLICS Nemanja; ROSSI, Marco; SCHÖN Szabolcs; NEGO Loic
London, 2021. október 11. Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, valamint Nikolics Nemanja, Loic Nego és Schön Szabolcs (b-j) a Wembley Stadionban tartott pályabejáráson Londonban 2021. október 11-én. A labdarúgó világbajnoki selejtezők 8. fordulójában a magyar válogatott október 12-én este a Wembley Stadionban, az angolok otthonában lép pályára. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Kedden este az európai vb-selejtezők I csoportjának 8. fordulójában a magyar labdarúgó-válogatott az Eb-ezüstérmes angol csapattal találkozik a londoni Wembley Stadionban. Marco Rossi szövetségi kapitány kihirdette kezdőcsapatát, amelyben több komoly változás is történt az albánok elleni elvesztett meccshez képest.

Marco Rossi szövetségi kapitány nemcsak az Eb-ezüstérmes ellenfél, hanem a csapatösszeállítás miatt is nagyon nehéz helyzetben van, mert a csapatkapitány Szalai Ádám mellett szinte a teljes védelmet nélkülöznie kell. Fiola Attila sérülés miatt nem bevethető, Willi Orbán az RB Leipzig és az MLSZ előzetes megállapodásnak megfelelően visszatért Lipcsébe, míg Botka Endre eltiltás miatt nem léphet pályára a Wembley Stadionban.

A magyar válogatott kezdőcsapata: Gulácsi – Szalai A., Kecskés, Lang – Nego, Nagy Á., Schäfer, Szoboszlai, Nagy Zs. – Schön, Sallai.

A angol válogatott kezdőcsapata: Pickford – Walker, Stones, Mings, Shaw – Rice, Mount, Foden – Grealish, Kane, Sterling.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!