Hatalmas botrány a Premier League-ben

775798669 fbl Horizontal FOOTBALL
Az is kiderült, mikor játszik először egymással a ManCity és a Liverpool
Vágólapra másolva!
Hatalmas botrány tört ki a Premier League-ben, ugyanis három nappal a hivatalos bejelentés előtt kiszivárgott a 2022/2023-as idény menetrendjének egy jelentős része.

A következő idény teljes menetrendjét hivatalosan csütörtök délelőtt teszik közzé, azonban az interneten több mérkőzés időpontja is nyilvánosságra került. Idő előtt kiszivárgott az augusztus 6. és szeptember 24. közötti időszakból nyolc forduló, illetve a december 26. és a február 11. közötti periódusból szintén nyolc forduló mérkőzéseinek párosítása.

Ha hinni lehet az információknak, akkor a címvédő Manchester City az ellen az Aston Villa ellen kezdi meg a szezont augusztus 6-án, amellyel szemben május végén drámai körülmények között, kétgólos hátrányból felállva megnyerte a bajnoki címet.

A legerősebb hat csapat közül az első rangadót szintén Pep Guardiola csapata játssza, amely a Chelsea-t fogadja augusztus 20-án.

Az is kiderült, mikor játszik először egymással a ManCity és a Liverpool Forrás: AFP/Adrian Dennis

Ha minden igaz, a City Liverpool elleni első rangadójára szeptember 17-én kerül sor az Anfield Roadon.

Az előző szezonban ez a két topklub harcolt egymással a bajnoki címért, végül Guardiola együttese egy ponttal előzte meg Jürgen Klopp csapatát.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!