A világ legszexibb ápolónője ma már a testéből él

Vágólapra másolva!
Aline szerint ez a díj „szürreális”, és megfogadta, hogy a lehető leghamarabb visszavonul majd új szakmájától.
Vágólapra másolva!

Aline, aki a világ legszexibb ápolónője - a Playboy magazintól kapta ezt a címet - felhagyott korábbi munkájával, hogy Only Fans karrierjére koncentrálhasson, ahol most havi 28 000 fontot (nagyjából 13 millió forintot) keres.  A 30 éves nő korábban intenzív osztályos nővérként heti 44 órát dolgozott, és életeket mentett - írta meg a Daily Star.

Nemcsak a fizetése nőtt, de sokkal egészségesebbnek kezdte érezni magát – most már 200 000 dollárt (nagyjából 13 millió forintot) keres havonta –, és a világhírű Playboy figyelmét is felkeltette.

image

Szürreális azt gondolni, hogy egy olyan ikonikus magazin, mint a Playboy, megadta nekem ezt a címet

 – mondta Aline, aki 174 000 követővel büszkélkedhet az Instagramon (@alinelimasoficial).

Fényképezőgépekre cseréltem a sztetoszkópot, soha nem gondoltam volna, hogy idáig eljutok.

„Mindig is szerettem az emberekkel foglalkozni, de új szenvedélyt találtam abban, hogy tartalomgyártáson keresztül fejezzem ki magam. Javult az önbecsülésem, és úgy éreztem, készen állok életem új szakaszára. Csodálatos, hogy ilyen egyedi és különleges módon ismernek el."

Aline, aki a Santa Catarina állambeli Joinville-ből származik, és jelenleg a Santa Catarina állambeli Florianópolisban él, úgy döntött, hogy elindítja OnlyFans fiókját, miután Instagram-rajongóitól biztatást kapott.

Azt mondta: 

Mindig is meg akartam csinálni, de hiányzott a bátorságom. Vártam, amíg elérem azt a testet, amiről mindig is álmodtam. Akkoriban ápolónőként dolgoztam, és alacsony fizetést kaptam.

„De szeretek magam megmutatni, és úgy éreztem, hogy életem legjobb szakaszában vagyok, úgy döntöttem, megosztom ezt a rajongóimmal.”

Azt mondta: „Néhány kollégám bátorított, hogy legyen OnlyFans-oldalam, míg mások  kritizáltak.

 

Amikor nyilvánosan elindítottam az oldalt, sok kolléga feliratkozott a platformra, köztük férfiak és nők.  Egyesek fétisből, hogy meztelenül lássanak, mások kíváncsiságból.

„Téma lettem a munkahelyemen, és üzeneteket kapok a barátaimtól, hogy minden nap megvitatják a tartalmaimat, van, aki kritizálja, van, aki szereti.”

Aline jelenleg esztétikai ápolónőként dolgozik, és befejezte posztgraduális tanulmányait.

Azt mondta: „Szórványosan dolgozom, mivel a fő bevételi forrásom a platformjaim. És nem áll szándékomban visszatérni és főállású ápolónőként dolgozni. Most az a célom, hogy folytassam az esztétikai munkámat és az online platformokat, hogy majd mielőbb visszavonulhassak."

Aline családja és barátai is kifejezetten támogatták döntését.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről