Minden korábbi csúcsot megdöntött a fogadási láz a labdarúgó-Eb alatt

Vágólapra másolva!
Kiemelkedő fogadói érdeklődés mellett zajlott le a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság. A spanyol-angol döntőt követően - ahogyan az várható volt - a magyar válogatott csoportkörös mérkőzései is a legnépszerűbb események közé tartoztak a fogadók körében.
Vágólapra másolva!

Focilázban égett az egész kontinens az elmúlt egy hónapban, milliók követték figyelemmel a labdarúgó Európa-bajnokságot

Ez a kiemelt figyelem a Szerencsejáték Zrt. földi és az online sportfogadási platformjain is tapasztalható volt, azaz a Tippmixen és a Tippmixprón is óriási volt az érdeklődés.

„A tétek számosságát tekintve a Spanyolország-Anglia finálé vitte a prímet, hiszen nemcsak Yamalék sikere alakult a fogadói várakozásoknak megfelelően, hanem a többi közt a gólok és a szögletek száma, valamint az is, hogy mindkét csapat szerzett gólt” - mondta a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője. Horváth Zoltán ezzel kapcsolatban megjegyezte: „a Tippmixpro speciális ajánlatával, az Oddsrakétával a döntőt megelőzően 1,67-es helyett 2,00-s oddsért fogadhattak arra a játékosaink, hogy Spanyolország nyeri az Eb-t, 2,05-ös odds helyett pedig 2,50-es szorzót ért, hogy a spanyol és az angol csapat is szerez gólt a finálé rendes játék idejében, így kimondottan jól járhattak azok a fogadók, akik a folyamatosan elérhető extra kínálatra is figyelmet szenteltek.”

Szerencsejáték Zrt.
Focilázban égtek a sportfogadók a futball Eb alatt
Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A magyar válogatott csoportmérkőzéseit illetően a legnagyobb figyelem a német-magyar meccset övezte a sportfogadók körében,

a Tippmixen és a Tippmixprón beérkezett tétek tekintetében csak a spanyol-angol döntő bizonyult népszerűbbnek, de Szoboszlaiék mérkőzései közül a svájciak és a skótok elleni csoportmeccs is a top 10 legkedveltebb Eb-esemény közé tartozott.

Horváth Zoltán a nyereményekkel kapcsolatosan kiemelte, hogy az Európa-bajnokság alatt minden korábbi rekordot megdöntött a fogadási láz a Tippmixen és a tippmixpro.hu-n, a szelvényszámok több mint tíz százalékkal emelkedtek az Eb előtti időszakhoz képest. A magyar fogadók egyébként átlagban 500-1000 forinttal játszanak, ez az összeg azonban az Európa-bajnokság és hasonló futball-bajnokságok idején mintegy 2,5-szeresére emelkedik.

Az egyik legboldogabb tippmixelő egy kecskeméti játékos lehetett az Eb ideje alatt, aki 31-szer küldte játékba 4-es kötését, egyenként 3000 forintos téttel, és így több mint 11 millió forintos nyereménnyel lett gazdagabb.

A tippmixpro.hu tavaly októberi megújulásával a nemzeti lottótársaság lényegesen kiszélesítette a tippelési lehetőségeket, így egy Eb-mérkőzésre nagyjából 900 fogadási eseményt kínált a kezdő sípszó előtt, és további több százat élőben.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!