Elképesztő összeget fizetnek az internetes mémlánynak, aki egyetlen mondattal lett népszerű - videó

Vágólapra másolva!
Jelentős mérföldkövet hozott egy internetes szereplés a 21 éves, nashville-i Hailey Welch életébe, azóta több mint százmilliós összeget fizetnek neki azért, hogy egy-egy rendezvényen szerepeljen. Most éppen egy bikiniversenyre hívták meg.
Vágólapra másolva!

A fiatal modell egyik napról a másikra internetes szenzációvá vált, miután a Tim & Dee TV-nek adott utcai interjú során egy pimasz kérdésre adott pimasz válasza elterjedt, és GIF-ek és mémek tucatjai készültek belőle, Hailey pedig online hírnevet szerzett.

 

Most egy bikiniversenyen vett részt a hétvégén a Hard Rock Hotel & Casinóban, Hollywoodban. A TMZ szerint Hailey több mint 10 millió forintot kapott, ami talán megmagyarázza felfokozott érzelmi állapotát:

A vasárnapi bikiniversenyről készült klipben Hailey ugyanis boldogságkönnyeket hullat, miközben egy tábla mutatja, hogy egy Instagramon lévő platformon -  amelyhez a lány csak a múlt héten csatlakozott - elérte az egymillió követőt. Haileyhez csatlakozott az eseményen barátnője, Chelsea Bradford is, akivel szerepelt a „Hawk Tuah” videóban, ahol minden elkezdődött.

A TMZ pár napja megírta, hogy 

Hailey-vel hollywoodi rendezők vették fel a kapcsolatot, akik egy valóságshow-t akarnak forgatni az ő életéből. A szépségversenyek elbírálása során a nashville-i sztár állítólag producerekkel és tehetséggondozó ügynökségekkel tárgyalt.

Hailey vírusként terjedő hírnevéhez egyedi humora is hozzájárult. 

Szintén megváltozott az élete annak a fiatal influenszernek, akit kamaszként közel kétméteres magassága miatt csúfoltak, és kifejezetten csúnya lánynak tartották, ma viszont gyakran már sztárfocisták udvarolnak neki online. 

Néhány sztárról pedig megírtuk, hogy mielőtt világhírűvé váltak, tévés társkeresőkben ismerkedtek. Közéjük tartoztak olyan világszerte ismert emberek is, mint Tom Selleck, aki az első szerepét a Lancer című tévésorozatban kapta 1969-ben. Előtte két alkalommal, 1965-ben és 1967-ben is megjelent a műsorban a három férfi egyikeként, de egyszer sem választották ki – hiába vált szexszimbólummá a nyolcvanas évekre a Magnum címszereplőjeként. „Olyan ideges voltam, hogy a szám teljesen kiszáradt, a felső ajkam az ínyemhez tapadt, így alig tudtam megszólalni" – mondta később a tapasztalatról.

De hasonlóképpen alakult Arnold Schwarzenegger karrierje is: 1973-ban, amikor még csak a Herkules New Yorkban című filmen volt túl, színészi munkái helyett inkább a Mr. Universe és hasonló címei miatt jegyezték. Az egyik jelenetben a testépítő bajnok leírta impozáns méreteit, majd ugyanerre kérdezett rá az egyik nőnél  – aki viccelődve jegyezte meg, hogy a férfi lefelé mintha egyre kisebb lenne. Schwarzenegger végül őt, a kettes számú versenyzőt választotta, egy Beverly Hills-i elegáns étterembe és egy hawaii nyaralásra mehettek együtt.

A még sötét hajjal parádézó Steve Martin már sikeresebb volt: ő kétszer szerepelt a műsorban (1968-ban és 1970-ben), de vicces és magabiztos szövegének köszönhetően mindkétszer kiválasztották. 

Forrás: DailyStar

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!