Újabb megrázó részletek az Árpád hídi horrorbalesetről - videó

Vágólapra másolva!
Egy ország gyászolja Mónikát és Ervint, azt a fiatal párt, akik szerda este mehaltak egy balesetben az Árpád hídon. Csupán néhány utcányira voltak a lakásuktól, amikor történt a baleset. A párnak szombaton lett volna az esküvője.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo korábban beszámolt, szerdán este egy bedrogozott férfi egy lopott taxival a forgalommal szemben felhajtott az Árpád hídra. Ott frontálisan összeütközött két autóval. A balesetben ős is és még két ember a Fidelitas tagja, Bajkó Ervin és párja haltak meg a karambolban.

Kedves Barátaim reggel vinnénk Nektek a szeretetcsomagot, ahogy megbeszéltük tegnap késő délután, és gratulálnánk előre a szombati polgári esküvőtökhöz

- így búcsúzott Ervintől és Mónikától - a szerda esti Árpád hídon történt baleset áldozataitól - egyik közeli barátjuk. A fiatal párnak szombaton lett volna az esküvője Esztergomban. Most viszont szinte egy egész ország gyászolja őket.

Az autó amiben utaztak a becsapódás következtében teljesen összeroncsolódott. 

Az ütközés olyan hatalmas erejű volt, hogy mindketten azonnal meghaltak.

 A fiatal pár csupán 3 utcányira volt budapesti lakásától, amikor a baleset történt. Az ütközés során meghalt a vétkes sofőr is és egy ártatlan taxis is megsérült.

Mónika Szlovákiából, Kéménd településéről származott, nívódíjas mesemondó volt. Egyik ismerőse szerint a 32 éves nő elvesztésével a felvidéki kultúra is rengeteget veszített.

Ervin, Mónika 34 éves párja Gyergyószentmiklóson született, végrehajtó-helyettesként dolgozott. Mindketten aktívan tevékenykedtek kulturális és közösségszervezőként. A Rákóczi Szövetség munkatársai voltak, ahol a Kárpát-medencében élő magyar fiatalok közötti kapcsolatokat erősítették - írja a Tények.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!