Rendszeresen összeverte fiatal barátnőjét a kisfiút felrúgó edző

Vágólapra másolva!
Gyomrosokat adott a tanítványainak és bántalmazta a barátnőjét. Megdöbbentő részletek derültek ki a gyermekbántalmazó karateedzőről. A férfi volt barátnője és korábbi tanítványa vallott az edző agresszív viselkedéséről.
Vágólapra másolva!

Ahogyan korábban az Origo is megírta, brutálisan bántalmaztak egy gyereket a szolnoki kalandparkban. Nagy felháborodást váltott ki a néhány napja nyilvánosságra került videó, amin az látható, hogy a szolnoki kalandparkban egy gyerekcsoport felügyelője egy gyerek karját megragadva, néhány méterrel odébb húzza, majd olyan erővel rúgja ki a lábát, hogy a gyerek fejjel a földre esett és másodpercekig mozdulatlanul marad. 

Az incidens azért történt, mert a kisfiú nem akart felmászni egy magas akadályra. 

Szerdán kiderült, hogy az erőszakoskodó férfi a jászberényi Yakuzák SE nevű karateegyesület elnöke. Az eset kapcsán a férfi volt barátnője és egykori tanítványa is nyilatkozott. A nő elmesélte, hogy 19 évesen kezdett kapcsolatba a nála 21 évvel idősebb férfival, aki 

érzelmileg bántalmazta és elidegenítette családjától, később pedig fizikailag is bántalmazta.

A férfi egy másik tanítványa elmondta, hogy 10 évesen kezdett el az egyesületnél edzeni, de az ottani légkör miatt csak két hónapig bírta. Elmondása szerint sokan azért jártak az edzésekre, hogy a gyengébbeken vezessék le frusztrációikat. Az edző egyik híres mondata így szólt: 

Combost vagy gyomrost kérsz büntetésnek?

 A tanítvány szerint ilyenkor az egész csoport végignézte a büntetést, és ha valaki gyomrost kért, akkor a combjára kapott ütést, ahol nem számított rá. 

Felállított, kaptál egy gyomrost, összeestél

– emlékezett vissza a férfi, hozzáfűzve, hogy a videó láttán döbbent rá, milyen káros közegből menekült el.

Orbán Viktor miniszterelnök is reagált az esetre. Pénteki rádióinterjújában elítélte a szolnoki kalandparkban történteket, mondván: 

Elviselhetetlen, tűrhetetlen, ami a szolnoki kalandparkban történt.

Hangsúlyozta, hogy ilyen esetek nem fordulhatnak elő nyári táborokban, és a tábor szervezőinek felelősséggel kell tartozniuk a szülők felé. Ha valaki nem képes ennek megfelelni, nem szervezhet tábort, és a kormánynak biztosítania kell, hogy ez így is maradjon - írja a Mandiner.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy megszólalt a szolnoki kalandparkban aljas módon felrúgott gyerek édesanyja.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!