Vágólapra másolva!
Megérkezett a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre a Magyar Péter legújabb botrányával kapcsolatos feljelentés, annak elbírálása folyamatban van – tudta meg a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

A lap közölte, hogy 

az ügyészség még vizsgálja Tényi István azon feljelentését, amelyet Magyar Péter legújabb botránya ügyében, szexuális kényszerítés gyanújával tett meg. 

Mint ahogyan azt korábbi cikkünkben megírtuk, pár nappal a nagy botrányt okozó diszkóbotránya után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A Facebookon egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő Magyarnak, akivel szintén erőszakoskodott.  A TV2 Tények című hírműsora találta meg a poszt íróját, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar mellett.

Rám feküdt, és mondta, hogy akkor most! Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

- mondta az a fiatal nő akivel le akart feküdni Magyar Péter, de nehezen fogadta el a nő visszautasítását. 

Az áldozat azok után érezte fontosnak, hogy kamerák elé álljon, hogy hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról, ahol a politikus fiatalkorúakat zaklathatott. Ebben az ügyben már nyomozás zajlik. 

Úgy látja, Magyar nagyon másnak mutatja magát, mint aki valójában, és ezt az emberek nem látják. A nő elárulta, hogy a Tinderen ismerkedett meg Magyarral, aki "mint egy szexuális ragadozó, úgy kezd el viselkedni" az ismerkedéskor, 

és körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküld egy fotót a hímtagjáról. 

Vagyis Magyar Péter fényképeket küldött a nőnek a péniszéről. A nővel egy ötcsillagos budapesti luxusszállodában találkozott; a nő elmondta, hogy Magyar a visszautasítást nem tűrte, és erőszakoskodott vele. Ezen felül meztelen fotókat mutatott neki saját magáról és az előző barátnőiről is. 

A nőt sértegette, mert nem akart vele lefeküdni, és azt mondta, hogy habár ő nem akar vele lefeküdni, neki akkor is könnyítenie kell magán. Így Magyar Péter végül a nő előtt kezdte el kielégíteni magát. Ekkor vette elő a péniszét.

Tényi a nagy port kavart tinidiszkós botrány után küldte meg újabb feljelentését a hatóságnak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről