A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl

Egy férfi késsel szurkált meg egy alvó családot egy vásárhelyi tanyán

Vágólapra másolva!
A férfi egy késsel sétálgatott a vásárhelyi tanyavilágban, majd az egyik tanya ajtaját berúgta, ahol egy férfi, a lánya és az unokája aludtak. A támadó a férfit és a lányát is többször megszúrta, akik életveszélyesen megsérültek.
Vágólapra másolva!

A férfit a zavart viselkedése miatt a főbérlője elküldte az albérletéből tavaly decemberben. Ezek után a férfi, december 13-án este egy nagy konyhakéssel a kezében sétálgatott a vásárhelyi tanyavilágban. Éjfél után bement az egyik tanyába, ahol egy idős férfi, a lánya és az unokája éltek. 

A férfi berúgta az ajtót majd bement az idős férfi szobájába, akit többször is megszúrt a késsel.

rendőrség, rendőrautó, illusztráció
Képünk illusztráció!
Fotó: Csudai Sándor - Origo / Csudai Sándor - Origo

 A zajra felébredt a nő is, aki az apja segítségére sietett. 

Végig úgy védekezett, hogy a megöléssel fenyegetőző férfi a kislányát ne tudja bántani, inkább őt érjék a szúrások.

 A támadásnak végül úgy lett vége, hogy a nő ki tudta használni, hogy a férfi egy időre leállt, ekkor pedig el tudott szaladni segítséget hívni. A férfi ezt hallotta és elmenekült. 

A támadásban az idős férfi és a lánya életveszélyesen megsérült, a gyors orvosi segítség mentette meg az életüket. A kislány nem sérült meg. 

Az ügyészség többszörösen minősülő emberölési kísérlet miatt emelt vádat a férfi ellen, az ügyben a Szegedi Törvényszék fog dönteni – írja az Ügyészség.hu

Arról is írtunk korábban, hogy egy kecskeméti nő összeveszett a párjával, majd megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A férfi elment dolgozni, majd amikor reggel hazaért elkezdte összepakolni a holmiját, amin megint összevesztek, majd a vita hevében a nő megfogott egy kést és hátba szúrta a férfit, aki életveszélyesen megsérült.

Megírtuk azt is, hogy nyugdíjas, 80-as éveiben járó anyjára támadt egy 50-es éveiben járó nő tavaly nyáron, nyíregyházi lakásában. Először ütni-verni kezdte az idős nőt, majd egy hegyes tárggyal halálra szúrta. A főügyészség gyilkosság miatt emelt vádat a középkorú nő ellen, és életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy legkorábban 25 év elteltével kerülhet feltételesen szabadlábra.

Egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!