Már senki sem kíváncsi Puzsérra, megszűnik a műsora

Vágólapra másolva!
Alacsony nézettség miatt megszűnik a baloldali propagandista, Puzsér Róbert műsora. Puzsér legutóbb azzal került a hírekbe, hogy b.zizott, cigányozott, ezután Ábrahám Róberttől kapott egy pofont.
Vágólapra másolva!

Megszűnik az Önkényes Mérvadó című ATV-s műsor, amelynek egyik állandó műsorvezetője Puzsér Róbert volt. A hírt a publicista közölte a Facebook-oldalán. Az ATV-Spirit FM cégcsoport úgy döntött, nem sugározza többé az Önkényes Mérvadó adásait” – írta Puzsér.  
 

A botrányain kívül Puzsér már senkit sem érdekelt, nem csoda, hogy a műsorát is megszüntették.
 

Puzsér kapott egy pofont, majd nagyon kiborult

Mint arról az Origo korábban többször beszámolt, Puzsér Róbert b.zizott, cigányozott, ezután Ábrahám Róbert összeverte a humoristát. Másnap Ceglédi Zoltán tette nevetségessé Puzsér Róbertet. Az ügy folytatásaként rabosították a Puzsért megütő újságírót.

Majka, azaz Majoros Péter rapper is megszólalt.

"Az interneten gyakran olvasni, hogy a verbális agresszió több kárt okozhat, mint a fizikai. És valóban! Mégis azt látom, hogy Ábrahám Robit vették őrizetbe és rabosították, mert megütötte Puzsért, aki előtte sokszor verbálisan bántalmazta őt.

Nem csak őt, hanem az egész országot is

– írta bejegyzésében a rapper. 

Végre kapott egy pofont

„És amikor mégis megkapják a pofont, akkor fel vannak háborodva. Egyikük sincs a barátlistámon, de most Ábrahám oldalán állok. Puzsér úr megérdemelt már egy pofont... – tette hozzá az ózdi rapper.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!