Magyar Péter VIP-ellátást követelt magának a kórházakban

magyarpéter, buli, csajozás
Magyar Péter az ukrán alvilág szórakozóhelyén szedi fel a nőket.
Fotó: Ripost
Vágólapra másolva!
Takács Péter egészségügyi államtitkár közösségi oldalán osztotta meg Magyar Péternek küldött válaszát.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter kórházak elleni hecckampányának újabb állomásaként ma a Honvédkórházba látogat, ahová álságos módon engem is invitált. Az alábbi választ küldtem el a képviselő úrnak - írta közösségi oldalán Takács Péter egészségügyi államtitkár.

"Tisztelt Képviselő Úr!

Kedves Péter!

Különösen nagy pofátlanság, hogy éppen te hergelsz VIP-ellátást emlegetve, hiszen ha valaki szakértője a VIP-életérzésnek, az éppen te vagy!

Nem is olyan rég még pontosan te voltál az, aki minden egyes alkalommal VIP-ellátást követelt ki magának, rokonainak, barátainak - erre akkor egy miniszter asszony férjeként feljogosítva érezted magad. Ezt bizonyítják a velem és más kórházigazgatókkal történt üzenetváltásaid, amiket bármikor készséggel a nyilvánosság elé tárunk. Amikor úgy gondoltad, hogy megteheted, éltél is a lehetőséggel gátlástalanul!

Tudom, hogy kínosan próbálod eltagadni a nyilvánosság előtt, de ez az igazság: a luxus, a kivételezettség, a VIP-élmény bűvöletében élsz. A kórházak ellen indított hecckampányod is csak azt a célt szolgálja, hogy eltereld a figyelmet a rongyrázó életviteledből fakadó botrányokról.

Honvédkórházban nem üzemel VIP-részleg. Ezzel minden bizonnyal tisztában vagy, hiszen te is megfordultál az intézményben az általad eltagadni kívánt közelmúltban.

Amit te nyilvánvalóan hangulatkeltés szándékával VIP-nek nevezel, az valójában a Speciális Rendeltetésű Centrum. Itt olyan betegek kezelése zajlik, akiknek biztonsági szempontból indokolt a fokozott védelme:

- humanitárius program keretében Magyarországra szállított ukrán sebesültek

- misszió során megsérült szövetséges NATO-országok katonái

- szolgálatteljesítés közben sérülést szenvedett, bűnszervezetbe beépült rendőrök

- és - ahogyan ez minden országban bevett gyakorlat - a nemzetbiztonsági szempontból különösen védendő állami vezetők.

Mivel a Centrum NATO minősítésű egység, természetesen semmilyen képes dokumentáció ott nem készülhet. Ezt nyilván szintén tudod, de arra majd tökéletesen alkalmas lesz a kis akciód, hogy újra áldozat pózba vághasd magad és diktatúrát kiálthass, ahogy azt tették már előtted számtalanszor a hozzád hasonló globalista politikusok.

A részleget egyébiránt 2007-ben hozták létre, azóta gyakorlatilag változatlan formában működik, az eredeti, immár közel 20 éves bútorzattal. Az itt elhelyezett betegeket ugyanazok az orvosok látják el, akik a területi betegeket - a gyakorlottságuk miatt is fontos, hogy nem emeljük ki őket a hétköznapi betegellátásból -, ugyanabban a műtőben operálják őket a kórház kiváló dolgozói, mint például a 13. kerületi lakosokat. Sőt, még ugyanazt a kórházi kosztot is kapják, mint bármelyik másik beteg, aki a Honvédkórházban gyógyul.

Ezt ugye nehéz VIP-ellátásként beállítani?

Tájékoztatásul közlöm még, hogy - veled ellentétben - én a területileg illetékes kórházba járok. Ez esetemben a Szent János Kórház. Legutóbb 2021 novemberében feküdtem bent a COVID intenzív osztályon, ahol egyébként egy kínai gyártmányú lélegeztetőgéppel tartottak életben az ott dolgozó kollégák, akiknek ezért életem végéig hálás leszek - zárta a válaszát Takács Péter egészségügyi államtitkár.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!