Elgázolt a vonat egy embert Nyíregyháza határában

Vágólapra másolva!
A Vásárosnaményból Nyíregyházára tartó, Nyíregyháza külső állomásról 18:28-kor továbbindult vonat elgázolt egy embert szombaton.
Vágólapra másolva!

A Mávinform a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Vásárosnaményból Nyíregyházára tartó, Nyíregyháza külső állomásról 18:28-kor továbbindult vonat elgázolt egy embert. Mint írták, 

a helyszínelés ideje alatt – várhatóan 21 óráig - Nyíregyháza és Nyíregyháza külső között szünetel a forgalom, emiatt a vasúttársaság pótlóbuszt rendel.

 A Nyíregyháza-Vásárosnamény vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani szombat este, éjszaka.

Amint azt az Origo megírta, elgázolt a Déli pályaudvarról Győrbe tartó vonat egy embert péntek kora délután Tatabányán. A figyelmetlenség és a KRESZ megszegése egyre magasabb számban szedi áldozatait a vasúton: a MÁV hálózatán a tavalyihoz képest jelentősen növekedett a vasúti átjárókban történt balesetek, a gázolások és a sorompórongálások száma. Néhány napja arról adtunk hírt, hogy gázolt a vonat Ceglédbercel és Albertirsa között. Szeptember 11-én halálos vonatgázolás történt Malackán, amikor egy férfi elkezdett a közeledő vonat felé gyalogolni a síneken.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!