A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMagyarország
10:35VízilabdaVesztes SF 1-Vesztes SF 2

Eminem saját magát alakítja

Vágólapra másolva!
Hamarosan megjelenő filmje kapcsán a rapper kislányához fűződő kapcsolatáról, és a házasság intézményéről vall.
Vágólapra másolva!

Eminemet rövidesen egy filmben láthatjuk viszont, ahol többé-kevésbé önmagát Forrás: MTIalakítja: egy fiatal, ambíciózus detroiti rappert, akinek minden vágya, hogy sikeres legyen.

A zenész ennek kapcsán adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy sokat tanult korábbi hibáiból, és már nem ugyanazt tartja fontosnak az életben, mint néhány évvel ezelőtt. Úgy érzi, apának lenni óriási feladat, és ezt minden más fölé helyezi: "Legelőször is apa vagyok. A zenélés, sőt saját magam is csak ezután következik a sorban. Természetesen nem lehetek tökéletes szülő. Valószínűleg lesznek olyan dolgok, amelyekkel kapcsolatosan csak 10-15 év múlva jövök rá, hogy másképp kellett volna csinálnom."

Vélemények az Eminem-jelenségrőlhttp://www.askmen.com/men/entertainment/50_eminem.html

Az énekes 23 éves volt, amikor lánya, a jelenleg hat éves Hailie született. A rapsztár azóta elvált a kislány mamájától. "Semmiképp nem akarok több gyereket. Jól bánok Hailie-vel, kényeztetem, mindent megadok neki, amit én gyerekként nem kahattam meg. Családom más tagjairól is gondoskodom, és ez rendjén is van így, de nem akarok több gyereket. Egy bőven elég. Ugyanígy vagyok a nősüléssel is. Egyszer kipróbáltam. Tudom, mit lehet, és mit nem lehet megtenni egy házasságban, és azt is, hogy ez nálam nem működik." - teszi hozzá.

Eminem filmje, az 8 Mile várhatóan novemberben kerül bemutatásra.

Korábban:
Tizenkét éves lányé lett Eminem Mustangja
Eminem sztriptíz-videóban látható
Eminem cáfolja viszonyát Basingerrel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!