Több mint harminc évet várt a világ a sikerfilm folytatására, most itt van már a magyar nyelvű előzetes - videó

filmszínház, illusztráció
filmszínház
Fotó: Andreas Glöckner/Pixabay.com
Vágólapra másolva!
A film szeptember 5-én kerül a hazai mozikba.
Vágólapra másolva!

A népszerű horrorvígjátéknak, Tim Burton Beetlejuice című filmjének komoly rajongótábora van a filmbarátok között. A folytatás elkészítése az elmúlt években többször szóba került, de az alkotók eddig mindig mással voltak elfoglalva. A mozi főszereplője, Michael Keaton két évvel ezelőtt érezte úgy, elérkezett az időt, fel is vette a kapcsolatot Burtonnel. 

A Warner Brothers stúdió hamar zöld utat adott a projektnek, aminek a sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy több évtizednyi várakozás alatt animációs sorozat és musical is készült a történetből. 

A trailerből úgy tűnik, megérte a filmre várni. Tim Burton parádés szereposztással készítette el az új részt. Winona Ryder mellett Jenna Ortega, Justin Theroux, Monica Bellucci, Willem Dafoe, Arthur Conti, Burn Gorman és Filipe Cates is csatlakozott a legendás Burton-film következő felvonásához. Érdekesség, hogy Monica Bellucci és Tim Burton összejött, vagyis feltehetően a film készítése alatt váltak egy párrá. A hazai mozik szeptember 5-től vetítik a produkciót, amelynek magyar nyelvű előzetese a napokban jelent meg:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!