Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Meggyilkolhattak egy mentőst Angliában, nyomozás indult

Vágólapra másolva!
Két holttestet talált a rendőrség egy angliai házban. Egyikük egy 24 éves férfi, a másik egy 22 éves nő volt. A házban talált halott férfi mentősként dolgozott. A rendőrség gyilkossági nyomozás keretében vizsgálódik.
Vágólapra másolva!

Gyilkossági nyomozás indult az Egyesült Királyságbann, miután kedden, helyi idő szerint 12:30 körül két ember holttestét találták meg a staffordshire-i Hednesford egyik házában. A rendőrség úgy véli, hogy az áldozatok - a 24 éves Daniel Duffield és a 22 éves Lauren Evans - akik a dél-walesi Bridgendből származnak, de a hivatalos azonosítás még nem történt meg.

A régió mentőszolgálata megerősítette, hogy az angliai West Midlandsben dolgozó mentőorvos volt az a férfi, akit holtan találtak egy házban.

Richard Barratt műveleti igazgató elmondta: 

Daniel Duffield jól ismert munkatárs volt, aki mindig szívesen segített és támogatta kollégáit. Ilyen fiatalon bekövetkezett halála nagy tragédia.

A személyzetnek speciális támogatást nyújtottak, hogy segítsenek feldolgozni munkatársuk halálát - tette hozzá a közlemény.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy férfi Romániában megölt egy 17 éves lányt, majd öngyilkos lett. Tegnap írtunk róla, hogy elraboltak, meggyilkoltak és feldaraboltak egy brit házaspárt Dél-Afrikában. Szintén tegnap beszámoltunk arról, hogy kempingező idős házaspárt ölt meg egy pilóta, majd elégette a holttestüket. 

Korábban arról is írtunk, hogy megölte a feleségét, majd öngyilkos lett egy tűzoltó. A tragédia alig néhány héttel azután történt, hogy a nő online megnyílt arról, hogy a férfi kimerítő munkarendje miatt mindig fáradtan ér haza és nem igazán vesz részt otthon a közös életükben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről