A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Forgatás közben karambolozott két autó Angliában

Vágólapra másolva!
Két autó karambolozott, miközben az angliai A1-es autópálya Lincolnshire-i szakaszán a közlekedésbiztonságról szóló riportot készített a BBC helyi stábja.
Vágólapra másolva!

A BBC riportja szerint a kétszer kétsávos utat keresztező forgalmi csomópontok közelében élők korábban arra panaszkodtak, hogy az út veszélyes, miután a közelmúltban több baleset is történt.
Egy Lincolnshire megyei tanácsos szerint az A1-esnek Stamford és Newark között autópálya-típusú fejlesztésre van szüksége, hogy sokkal biztonságosabbá tegyék. Az autópályakezelő szóvivője azt mondta, hogy a biztonság elsődleges prioritás, és továbbra is figyelemmel kísérik az útszakaszon történteket.

A BBC stábja az ominózus útszakaszon egy közlekedésbiztonságról szóló riportot készített, amikor egy fehér Seat ütközött össze egy kék Teslával, az A1-es autópálya Great Ponton melletti szakaszán.

A balesetben senki sem sérült meg. 

Egy helyi lakos az esettel kapcsolatban elmondta, hogy nagyon gyakran történnek hasonló balesetek.

Áprilisban tizenhét embert szállítottak kórházba, köztük hetet súlyos sérülésekkel, miután Angliában felborult egy futballszurkolókat szállító mikrobusz. A jármű egy fekete Skoda Fabiával ütközött össze.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!