A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Brutálisan meggyilkoltak egy anyát a nyaralásán

Vágólapra másolva!
Egy brazil nő nyaralni és kikapcsolódni ment az Amerikai Egyesült Államokba, azonban az útja tragédiával végződött. Egy michigani férfi brutálisan meggyilkolta.
Vágólapra másolva!

Június 30-án gyalogosok fedezték fel a Washtenaw megyei Northfield Township egyik kavicsos útja mentén a 42 éves Suzan Barbosa-Ferreira megcsonkított holttestét. A nő rokonai elmondták, hogy a brazil kétgyerekes anyuka hozzájuk érkezett látogatóba, azonban egy idő után nem tudták elérni a nőt, aki a hazafelé tartó járatát is lekéste. 

A rendőröknek a nyomozás során kiderítették, hogy hol volt a nő utolsó ismert tartózkodási helye, amely a michigani Dearborn volt. Nem sokkal később le is tartóztattak egy helyi lakost, az 57 éves Fareed George Hajjart, akinek július 25-én kell bíróság elé állnia a nő meggyilkolás és feldarabolása miatt. 

Az áldozat Angliában élő nővére létrehozott egy gyűjtést annak érdekében, hogy a nő holttestét hazaszállíthassák Brazíliába, hogy a család méltó módon búcsút vehessen tőle. 

Suzan Brazíliából származik, turistaként volt az Egyesült Államokban, és csak néhány napra volt attól, hogy meglátogasson az Egyesült Királyságban, amikor hirtelen elvették tőlünk az életét

 - írta a gyászoló testvér. 

image

Korábban megírtuk, hogy a mexikói rendőrség letartóztatott három embert, miután eltűnt két ausztrál és egy amerikai állampolgár a Kaliforniai-félszigeten. A perth-i testvérek, Jake és Callum Robinson, valamint az amerikai Jack Carter Rhoad szörfözni indultak április 27-én, utána nem adtak hírt magukról. Később kiderült, hogy fejbe lőtték őket, holttestüket egy kútba dobták, amiket a családjaik azonosítottak.

Azt is megírtuk, hogy feladta magát a július 10-én, egy fülöp-szigeteki hotelben történt hármas gyilkosság gyanúsítottja. Kiderült, hogy a szálloda kirúgott alkalmazottja követhette el a gyilkosságokat. A férfi azt mondta, hogy véletlenül tört be pont abba a szobába.

Arról is beszámoltunk, hogy egy 44 éves férfit holtan találták a görögországi Szepszis szigetén. A hírek szerint a sziget egyik öblében lebegett. A parti őrség egyik tisztviselője elmondta, hogy az áldozatot fejsérülésekkel találták meg. A brit állampolgárt egy helyi kórházba szállították, mielőtt halottnak nyilvánították.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!