A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Egy 16 éves fiú előre kitervelte volt barátnője anyjának a meggyilkolását

Vágólapra másolva!
Floridában történt a szörnyű tragédia, június végén, mikor egy 16 éves fiatal hidegvérrel megölte, volt barátnője anyját. Mint kiderült, a pár néhány hónapja szakított egymással, és azóta a fiú többször fenyegette a családot, ugyanis nem tudta feldolgozni, hogy barátnője elhagyta. Ráadásul azt gondolta, hogy a lány anyja tehet arról, hogy véget ért a kapcsolata. Ezért úgy döntött megöli volt anyósát.
Vágólapra másolva!

Június 27-én, Floridában a 16 éves, Eli Shinhoster megölte a 39 éves Eulalia Gonzalez Martin De Osoriot. Eli elment a nő házához, aki a gyilkosság előtt épp az egy hónapos csecsemőjét alatta a kezében.

 A fiú ekkor fejbe lőtte volt anyósát, aki azonnal belehalt a lövésben, azonban a csecsemő túlélte a brutális támadást.

A Crime Online számolt be a gyilkosság megrázó részleteiről. Mint írták a rendőrök a csecsemő az anyja mellett feküdt a teraszon, mikor kiérkeztek a helyszínre. 

Kiderült, a fiút két hónappal ezelőtt elhagyta a nő lánya, azonban ezt  fiatal nem tudta feldolgozni. Sőt, azt gondolta, Eulalianak köze lehetett hozzá, hogy barátnője elhagyta. 

Eli ezután többször is fenyegette a családot. Azt mondta, ha nem lehet az övé a lány, akkor senkié sem lehet. 

A 16 éves fiatal előre eltervezte a gyilkosságot. Telekocsival érkezett a helyszínre, hogy megölje volt barátnője anyját, miután pedig végzett vele, rövid ideig a helyszínen maradt, majd szintén telekocsival hazament. 

A rendőrök a gyilkost végül az otthonában tartóztatták le és emberöléssel vádolják. Elit, a kora miatt, most a fiatalkorúak börtönben tartják fogva, amíg le nem zárulnak a bírósági tárgyalásai. - írja a Metropol.

Korábban arról írtunk, egy másik férfi sem tudta elviselni, hogy barátnője elhagyta, ezért kegyetlenül meggyilkolta a nőt.

A 20 éves Hollie Gazzard és az akkor 22 éves Asher Maslin 2013-ban egy bárban találkoztak, ahol a nő dolgozott. A lány szinte azonnal beleszeretett a férfiba, annak ellenére, hogy Hollie anyja figyelmeztette a lányát, hogy a Asherrel valami nincs rendben, ami hamar be is bizonyosodott. Ugyanis mikor Hollie a családjával egy több napos hajókiránduláson volt, a férfi egész héten folyamatosan hívogatta és zaklatta a lányt, aki emiatt arra kérte a családját, hogy menjenek haza.

Ezután Ashert elhívta egy étterembe, ahol elmondta a neki véget vet a kapcsolatuknak. A férfi ettől annyira dühös lett, hogy ordibálni kezdett a lánnyal, majd ellopta a bankkártyáját és a nála lévő 300 dollárnyi (108 ezer forint) pénzt, majd elmenekült

2014. február 18-án bekövetkezett az amitől a lány tartott. Asher este fél 7 körül belépett a a nő munkahelyére, ahol először veszekedni kezdett a lánnyal, majd  elővett egy 30 centiméteres konyhakést és brutálisan meggyilkolta a lányt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!