A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Fegyverrel fenyegette a járókelőket egy ukrán férfi Szatmárnémetiben - videó

Vágólapra másolva!
Egy ukrán férfi pisztollyal a kezében fenyegetett meg több járókelőt kedden este egy parkban Szatmárnémetiben. A közelben tartózkodók nagyon megrémültek, ezért rendőrt hívtak. Amikor a rendőrök kiérkeztek, a férfi még agresszívabbá vált.
Vágólapra másolva!

A férfi a szemtanúk szerint részeg volt, egy palack sör volt a kezében, és hangos zenét hallgatott. Hirtelen elővett egy pisztolyt, és a parkban tartózkodó emberekre célzott vele - számolt be róla az Adevărul.

A rémült járókelők azonnal hívták a rendőrséget, amikor azonban a hatóságok kiérkeztek, a férfi még agresszívabb lett. 

Bărbat arestat în această seară în Grădina Romei. Acesta a arătat mai multor copii un pistol. Părinții au anunțat autoritățile care l au arestat pe individ

Posted by TV1 Satu Mare on Tuesday, July 23, 2024

A rendőrök azonnal cselekedtek, lefogták és megbilincselték a férfit, majd őrizetbe vették. Kiderült, hogy a férfinél airsoft pisztoly volt.

A helyi média szerint nem ez az első eset, hogy az ukrán férfinak meggyűlik a baja a törvénnyel, a bűnüldöző hatóságok előtt kábítószer-fogyasztóként ismerik - írja a Maszol.

Korábban beszámoltunk róla, hogy fegyverrel fenyegetőzött egy férfi Bécsben is, a rendőrök agyonlőtték.

Fegyverrel fenyegetőző férfit lőttek agyon a rendőrök Párizs belvárosában is. Sajtóértesülések szerint a férfi kézifegyvert szegezett egy kutyára, majd a felé közeledő két járőr ellen fordult, fegyverével fenyegetve őket. A két rendőr ekkor tüzet nyitott, összesen négy lövést adtak le, a támadó a gyors orvosi segítség ellenére belehalt a sérüléseibe.

A múlt hónapban arról is írtunk, hogy egy éles eszközzel támadt egy taxisofőrre egy 48 éves brit férfi Mallorca fővárosában, Palmában, majd amikor a sofőr kimenekült az autóból, a férfi ellopta a telefonját. A rabló ezután felszállt egy buszra, és a fegyverével az utasokat fenyegette, ezért végül a buszt ki kellett üríteni.

Egy testvérpárral szemben akartak intézkedni a rendőrök Veszprém vármegyében is, de a helyszínen az apa fogadta őket egy fegyverrel és közölte velük, hogy ha kell, le is lövi őket, de megvédi a gyerekeit. A férfit letartóztatták, hivatalos személy elleni erőszak miatt kell felelnie.

Májusban arról is beszámoltunk, hogy fegyverrel érkezett a középiskolába egy amerikai diák, majd a rendőrök ellen fordult, ezért agyonlőtték.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!