Forró autóban hagyta nyolchetes gyerekét egy férfi New Jersey-ben

Vágólapra másolva!
Meghalt egy 8 hetes baba New Jersey-ben hétfőn, miután az apja hosszú időre egyedül hagyta a forró autóban. A 28 éves Avraham Chaitovskyt gyermekveszélyeztetés vádjával letartóztatták, a rendőrség nyomoz.
Vágólapra másolva!

Meghalt egy 8 hetes kislány hétfőn New Jersey-ben, miután az apja hosszú időre a forró autóban hagyta egyedül  - írja a crimeonline.com.

A lakewoodi rendőrség nem sokkal délután 2 óra előtt érkezett a helyszínre, miután bejelentés érkezett hozzájuk, de minden erőfeszítésük ellenére nem tudták megmenteni a kisbaba életét. A vizsgálat során kiderült, hogy 

a kislány huzamosabb ideig volt egyedül a járműben.

 A 28 éves Avraham Chaitovskyt  gyermekveszélyeztetés vádjával letartóztatták. További információt egyelőre nem közöltek a történtekről.

Idén ez már a 11. hasonló eset az Egyesült Államokban.

forró,autó,USA
Képünk illusztráció!
Fotó: Shutterstock

Nemrég beszámoltunk arról, hogy tíz évvel azután, hogy gyermeke meghalt egy felforrósodott autóban vasárnap, kiengedték a börtönből a Georgia állambeli Justin Ross Harrist, akit 2016. decemberében ítéltek el. 

A vád szerint a férfi, aki webfejlesztőként dolgozott, 2014. június 18-án reggel elfelejtette kitenni 22 hónapos kisfiát, a bölcsődében. Ehelyett egyenesen a munkahelyére hajtott, és a gyermeket az autósülésben hagyta. A gyerek meghalt a felforrósodott terepjáró hátsó ülésén, - mint kiderült, az autóban 80 fokos volt a hőmérséklet.

A vád szerint Harris boldogtalan volt a házasságában, és 

azért ölte meg a fiát, hogy szabad lehessen. 

A felforrósodott autó miatti balesetekről az Origo is több alkalommal írt, Nyíregyházán egy kétéves kislányt mentettek meg a rendőrök, Veszprémben ugyancsak a rendőrök mentettek meg egy gyereket, akit a szülei egy üzlet előtt hagytak az autóban. 

Az egyik legmegrázóbb eset talán az volt, amikor 2022-ben egy gyermekeket szállító buszban felejtettek egy négyéves tomajmonostori kislányt, aki később a kórházban meghalt. Kardos József, az OMSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje az MTI-nek megerősítette:

a mentők a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba Debrecenbe.

A megyei rendőr-főkapitányság az MTI-vel azt közölte, hogy még aznap eljárást indított a Karcagi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt, és egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!