Két hétig is bírhatja egy töltéssel a Dyson csúcs fülhallgatója

dyson ontrac vezeték nélküli fejhallgató
Hangzásban, aktív zajszűrésben, továbbá akkus üzemidőben is csúcsteljesítmény ígér a Dyson OnTrac
Fotó: Dyson
Vágólapra másolva!
Kétezer egyénileg testre szabható színkombinációban lesz viselhető. Újabb érdekes Dyson készülék lesz ez.
Vágólapra másolva!

Folytatódik a Dyson háztartási eszközökön túli terjeszkedése, a vállalat ma bemutatta az első teljesen vezeték nélküli fejhallgatóját. Állítása szerint a kétezer színkombinációban viselhető termék makulátlan hanghűséget kínál, az aktív zajszűrése pedig akár 40 dB-lel is elbír, piacvezető módon nyolc mikrofonon át másodpercenként 384 ezer alkalommal végez mintavételezést.

dyson ontrac vezeték nélküli fejhallgató
A testre szabhatóság érdekében kétezerféle színkombinációban lesz viselhető a Dyson OnTrac
Fotó: Dyson

A tájékoztatás alapján a Dyson OnTrac 16 ohmos neodímium hangszórókat használ, 6 Hz – 21 kHz között szólaltatja meg a frekvenciákat, a tiszta magasoktól a dübörgő mélyekig tág a repertoárja. Az aktív zajszűrés ellenére tipikus használat mellett egy töltéssel 55 óra üzemidőre is képes lehet, így napi körülbelül négy óra használat mellett elég lehet kéthetente tölteni az akkuját.

A fejhallgató további érdekesebb tulajdonságai, hogy képes érzékelni a fejről való leszedést és visszarakást, ilyenkor automatikusan szünetelteti és folytatja a zenék lejátszását, az irányított mikrofonjai pedig tiszta hívásokat tesznek lehetővé. A hangszínének testre szabása és a szoftverének frissítése a MyDyson appon át történik, plusz a mobilapp a külvilág zajszintje és fülhallgató hangereje alapján az egészségtelenül magas hangerőre is képes figyelmeztetni a viselőket.

A Dyson OnTrac fejhallgató 206 690 Ft-tól lesz elérhető, a kiegészítők pedig 20 790 Ft-os áron vásárolhatók majd meg. Acég magyar oldalán még nem, de az angol honlapon már megjelent a termék.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!