A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Halálra éheztette 12 éves gyerekét egy házaspár

Vágólapra másolva!
A pennsylvaniai kerületi ügyész csütörtökön bejelentette, hogy halálbüntetés kiszabását kéri a 12 éves kislány meggyilkolásával vádolt párra.
Vágólapra másolva!

Egy pennsylvaniai kerületi ügyész csütörtökön bejelentette, hogy halálbüntetés kiszabását kéri egy 12 éves kislány meggyilkolásával vádolt párra - írja a Bors

Malinda Hoagland apját, az 52 éves Rendell Hoaglandet és barátnőjét, a 45 éves Cindy Warrent első-, másod- és harmadrendű gyilkossággal és gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják.

A lány órákkal azután halt meg, hogy az apja májusban értesítette a 911-et, amiben közölte, hogy Malinda Hoagland nekicsapódott egy fának biciklizés közben. A nyomozók azonban gyorsan megállapították, hogy a történet nem egyezhet a gyermek sérüléseivel. A vizsgálatokból kiderült, hogy a 12 éves lány 50 kilót nyomott, amikor meghalt, hat törött csontja, számos zúzódása, valamint májkárosodása volt a balesete előtt. Azonban hamar kiderült, hogy halálát nem a kerékpározás közben történt eset okozta. Ugyanis a nyomozók kiderítették, hogy Hoagland és Warren Malindát bútorokhoz láncolva tartotta, még akkor is, amikor online járt iskolába, és büntetésként órákon át tartó tornagyakorlatokra kényszerítették. 

Enni sem adtak neki, sőt lelakatolták a kamrát, hogy távol tartsák az élelmiszerektől. Egy mobiltelefonról előkerült videófelvételen látható, amint Malindát „folyamatosan” és „szisztematikusan” bántalmazták, éveken keresztül. Az anyuka 9 éves fia szintén a családdal egy fedél alatt élt, de nem volt kitéve a lányt ért atrocitásnak. A boncolás megállapította, hogy Malinda az éheztetés és többszörös tompa tárgyi által okozott sérülések miatt halt meg. Halálakor körülbelül 75 zúzódása, fekélye és különböző más gyulladása volt.

A sérülései egyszerűen megmagyarázhatatlanok voltak. És aztán, ahogy nyomoztunk, az előzetes mobiltelefonos videókból egyértelműen kiderült, hogy Malindát a vádlottak terrorizálták

- mondta Christopher de Barrena-Sarobe kerületi ügyész. A házaspárt óvadék nélkül tartják fogva a Chester megyei börtönben - számol be róla a Crime Online.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!